Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Dugo nisam bila ovdje na forumu. Predugo.
Zamolila bi nekoga da mi napiše literaturu za ovaj ispit?
HVALA
http://www.pravo.unizg.hr/UPRP/predmet/sku/dokumenti_za_preuzimanjeGdje mogu naći prezentacije koje su potrebne za ispit?
Od čega najprije početi učiti?
Dali ste baš sve učili što je navedeno u literaturi?
Pomozite
Mislim da ti se na ispitu najviše traži da znaš ust. zakon, zus, konvenciju, povelju te Ugovor o funkcioniranju EU (sud eu). Također, mislim da pitaju i prezentacije na stranici katedre makar nisu navedene u literaturi.Ajme, gledam ovu literaturu i sve skupa oko 650 str. teksta iz knjiga plus zakon i povelje i to..pa jel se to da naučiti u mjesec dana?Izvanredna sam i radim i nemam puno vremena poslije posla učit, možda sat, najviše dva dnevno?
prezentacije su za onaj đerđin dio iz knjige.Zna itko koje stvari iz onih prezentacija na str. katedre se najčešće vrte u krug na ispitima?
[DOUBLEPOST=1464642074,1464640749][/DOUBLEPOST]
Mislim da ti se na ispitu najviše traži da znaš ust. zakon, zus, konvenciju, povelju te Ugovor o funkcioniranju EU (sud eu). Također, mislim da pitaju i prezentacije na stranici katedre makar nisu navedene u literaturi.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.