AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

Teorija organizacije

maraya

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Ispit danas kod koprića bio ok mislim da nitko nije pao i da je najmanja ocjena 3. Ne pita puno ali voli pričat pa je troje ljudi unutra po 45 min a kolko nas je bilo ispit je trajao do 10 navečer od 5 popodne.
Moja pitanja su teorija odlučivanja, rekla sam sve o tome spomenula sam simona i marcha pitao me kojeg još znam iz tog pravca i nisam znala...drugo pitanje je bilo ko je dao metafore o organizaciji (morgan) počela sam nabrajati onih 8 ali sam znala samo 5, pitao me kako se te metafore mogu iskoristiti u praksi nešto sam baljezgala i dobila 4.
Kolegicu sa mnom je pitao PODSCORB tj gulicka i komunikacijske kanale, a drugu kolegicu feedback (rekla je što je to,povezala s kibernetskim pravcem), organizacijsku tehnologiju i zakon nerazmjernosti ili tak nešto nikad čula pa ne znam ponoviti, ali radi se o ashbyu.
To je to sve u svemu ok profesor i ugodan ispit

pravnik5

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Danas pitanja kod Koprica (i tuđa i moja):
Neformalna organizacijska struktura, fayol, mayo, roetsberger(valjda se tak pise), kooperativni odnosi, Weber , legalni tip vlasti, vrste organizacijske kulture, kibernetski pravac, mehanicisticki pravac, tehničke i interesne, pozitivne, negativne odluke, samoref sustavi, organizacijska tehnologija, bennis, Merton, Selznick i gouldner, komunikacija i sve o njoj...
Profesor je stvarno okej, pita dobra pitanja, ne cjepidlaci i pomogne :) bile su super ocjene, koliko znam, nikog nije rusio od nas cca 17..

I da, dosta je uciti po onoj skripti od 74 str plus clanak od giljevica :)

Posljednje uređivanje:

mape5

Super Moderator
jučer kod prof. Koprića nitko nije pao. Pomaže i nekako je vickast :) stvarno pomaže i ne cjepidlači ali bi volio čuti koju konkretniju stvar. Pita pitanja koja su tu već navedena.... mene je pitao raspon kontorle i Morganove slike, kolegice - Taylora i nemrem se sjetiti... sve je išlo nekako i s povezivanjem sa stvarnosti.

Liu Jo

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Pitanja rok 3.6.

- savršeno i zadovoljavajuće odlučivanje
- komunikacijska kultura i vrste kultura
- Gulick i akronim
- Teorija odlučivanja

Alma.h

da li mi netko može napisati šta treba reći za donaldsa i morganove slike?

Hvala

Dobri Duh

ma uopće nije strašno kad bar jednom pročitaš, a ja ni to nisam stigla pa sam odustala da se baš ne odem zbrukat :D
molim lijepo dobru dušu da odgovori tko je bio ispitivač sada na ovom roku u rujnu

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks