Ima li netko ovdje možda primjer praktičnog zadatka iz prethodnih godina, kako bi to trebalo izgledati? Ako bi neka dobra duša mi to poslala na mail [email protected]
Hvala
Hvala
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Draga kolegice,Kolege, ako netko ima literaturu moze li mi je proslijediti na mail [email protected]
Hvala
Mislila sam na materijale za poslati, na internetu sam uspjela pronaci samo od prof.Giljevic clanakDraga kolegice,
literatura je iz nastavnog plana objavljenog na merlinu:
- Koprić, I.; Struktura i komuniciranje u upravnim organizacijama; Zagreb: Pravni fakultet u Zagrebu (1999), str. 7-60, 87-150, 230-322
- Perko-Šeparović, I; Teorije organizacije; Školska knjiga (1975), str. 9-83, 98-152
- Pusić, E.; Organizacija kao teorijski problem. Rad HAZU br. 480. (poglavlje u knjizi Upravljanje u suvremenoj državi; Zagreb: Suvremena javna uprava (2002), str. 1-40
- Giljević, T.; Okolina upravne organizacije; Pravni vjesnik: časopis za pravne i društvene znanosti Pravnog fakulteta Sveučilišta J.J. Strossmayera u Osijeku (2015), str. 213-236, dostupno na: https://hrcak.srce.hr/155907
Kolegice,Mislila sam na materijale za poslati, na internetu sam uspjela pronaci samo od prof.Giljevic clanak
Iz skritpe by Chubelina plus članak prof Giljevića dostupnog na Merlinu.Dragi kolege i kolegice, može mala pomoć oko pripreme za ovaj ispit? Zanima me iz čega ste učili/učite na ovaj ispit?
Samo se odgovara onda preostali dio.Ako se polozi kolokvij, odgovara li se na usmenom samo drugi dio ili sve skupa? Nije bas najjasnije objasnjeno
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.