Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Ozbiljno? Znaš nešto više o tome?Znam da je nekaj bilo s tim...
Ma pisalo se o tome po forumu pa sam ja bas pitala i rekli su mi da je to netocna informacija. Kao pricalo se da je bila inspekcija i zabranila da imaju knjige kod sebe a zapravo su se izbrisali podaci sa racunala, skripte i to. No to je rijeseno.Ozbiljno? Znaš nešto više o tome?
Koliko sam čuo tamo imaju sve. Možda su im inspekciju poslali u međuvremenu.
Dosta je iz skripti zakon.Ako bi netko bio voljan da mi kaze koji su dijelovi najbitniji iz zakona ili je dosta da dio o zakonu ucim iz one skripte za 1.i 2. Kolokvij?
tak sam i ja mislila, pa došla na usmeni gdje me romea ispitivala samo zakon i naravno pala. i na sljedećem roku me marčetićka pitala također pitanje iz zakona kojeg nema u skripti. tako da, iz osobnog iskustva, nije dovoljno, za pismeni možda je, za usmeni nikako nije. ne želim biti babaroga, nego vas želim pripremitiDosta je iz skripti zakon.
Vrijedna informacija u svakom slučaju, ja kad sam bila nisu ništa izvan ovog iz skripte pitali tako da super da si podijelila info za ostale kolege koji će tek polagatitak sam i ja mislila, pa došla na usmeni gdje me romea ispitivala samo zakon i naravno pala. i na sljedećem roku me marčetićka pitala također pitanje iz zakona kojeg nema u skripti. tako da, iz osobnog iskustva, nije dovoljno, za pismeni možda je, za usmeni nikako nije. ne želim biti babaroga, nego vas želim pripremitisamo da napomenem da sam to polagala u 9 mju pa ne znam ak vam se sto promijenilo, al mislim da zakon ipak cijeli treba uciti
Govoriš o ZODSu? Zato je možda ovo elegantnije na kolokviju riješiti. Nema usmenog.tak sam i ja mislila, pa došla na usmeni gdje me romea ispitivala samo zakon i naravno pala. i na sljedećem roku me marčetićka pitala također pitanje iz zakona kojeg nema u skripti. tako da, iz osobnog iskustva, nije dovoljno, za pismeni možda je, za usmeni nikako nije. ne želim biti babaroga, nego vas želim pripremitisamo da napomenem da sam to polagala u 9 mju pa ne znam ak vam se sto promijenilo, al mislim da zakon ipak cijeli treba uciti
da, da ZODS. al treba i za radno, pa ga u svakom slučaju treba učiti :/Govoriš o ZODSu? Zato je možda ovo elegantnije na kolokviju riješiti. Nema usmenog.
a tako dakleMa pisalo se o tome po forumu pa sam ja bas pitala i rekli su mi da je to netocna informacija. Kao pricalo se da je bila inspekcija i zabranila da imaju knjige kod sebe a zapravo su se izbrisali podaci sa racunala, skripte i to. No to je rijeseno.
HVALAMetode (zakon): javni natječaj, interni oglas, napredovanje, premještaj.
Tehnike, to što si nabrojila.
Visesmjerna, efektivna, horizontalna.kolege, koji su novi oblici komunikacije?
Za prvi kolokvij:moze pomoc pliz..moze li mi netko napisat od koje do koje str i zakoni koji su za prvi kolokviji iz uljupa? hvalaaa punoooooo
![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.