AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Upravljanje ljudskim potencijalima s osnovama službeničkog prava

ivana16

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Ozbiljno? Znaš nešto više o tome?
Koliko sam čuo tamo imaju sve. Možda su im inspekciju poslali u međuvremenu.
Ma pisalo se o tome po forumu pa sam ja bas pitala i rekli su mi da je to netocna informacija. Kao pricalo se da je bila inspekcija i zabranila da imaju knjige kod sebe a zapravo su se izbrisali podaci sa racunala, skripte i to. No to je rijeseno.

bihter

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Ako bi netko bio voljan da mi kaze koji su dijelovi najbitniji iz zakona ili je dosta da dio o zakonu ucim iz one skripte za 1.i 2. Kolokvij?

jelka21

Dosta je iz skripti zakon.
tak sam i ja mislila, pa došla na usmeni gdje me romea ispitivala samo zakon i naravno pala. i na sljedećem roku me marčetićka pitala također pitanje iz zakona kojeg nema u skripti. tako da, iz osobnog iskustva, nije dovoljno, za pismeni možda je, za usmeni nikako nije. ne želim biti babaroga, nego vas želim pripremiti :) samo da napomenem da sam to polagala u 9 mju pa ne znam ak vam se sto promijenilo, al mislim da zakon ipak cijeli treba uciti

Posljednje uređivanje:

Darijana

tak sam i ja mislila, pa došla na usmeni gdje me romea ispitivala samo zakon i naravno pala. i na sljedećem roku me marčetićka pitala također pitanje iz zakona kojeg nema u skripti. tako da, iz osobnog iskustva, nije dovoljno, za pismeni možda je, za usmeni nikako nije. ne želim biti babaroga, nego vas želim pripremiti :) samo da napomenem da sam to polagala u 9 mju pa ne znam ak vam se sto promijenilo, al mislim da zakon ipak cijeli treba uciti
Vrijedna informacija u svakom slučaju, ja kad sam bila nisu ništa izvan ovog iz skripte pitali tako da super da si podijelila info za ostale kolege koji će tek polagati :)

uniball

Govoriš o ZODSu? Zato je možda ovo elegantnije na kolokviju riješiti. Nema usmenog.

Chelsea94

Ma pisalo se o tome po forumu pa sam ja bas pitala i rekli su mi da je to netocna informacija. Kao pricalo se da je bila inspekcija i zabranila da imaju knjige kod sebe a zapravo su se izbrisali podaci sa racunala, skripte i to. No to je rijeseno.
a tako dakle :) onda super ak je riješeno...hvala! :D

patkica

Molim dobru dušicu da mi pomogne u arezimiranju naučenog

Kod metoda i tehnika odabira zapošljavanja, pod metode bi ulazilo JAVNI NATJEČAJ i TESTIRANJE ????

A sve ostalo nabrojano bile bi TEHNIKE (uključujući AC, CAT, razna testiranja navedena u knjizi itd.)

HVALA

anda182

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
moze pomoc pliz :D ...moze li mi netko napisat od koje do koje str i zakoni su za prvi kolokviji iz uljupa? hvalaaa punoooooo :D

anda182

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
moze pomoc pliz :( ..moze li mi netko napisat od koje do koje str i zakoni koji su za prvi kolokviji iz uljupa? hvalaaa punoooooo :D

Majaa

moze pomoc pliz :( ..moze li mi netko napisat od koje do koje str i zakoni koji su za prvi kolokviji iz uljupa? hvalaaa punoooooo :D
Za prvi kolokvij:
Marcetic, G.(2005)Javni sluzbenici i tranzicija, Zagreb: Drustveno veleuciliste u Zagrebu i Konrad Adenauer Stiftung, str.119-157
Marcetic, G.(2007) Upravljanje ljudskim potencijalima u javnoj upravi, Zagreb: Drustevno veleuciliste u Zagrebu, str.43-117
Zakon o drzavnim sluzbenicima 49/12-procisceni tekst :)

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks