Kolege, stigli su rez ako netko nije vidio 
o - Upravljanje ljudskim potencijalima s osnovama službeničkog prava
o - Upravljanje ljudskim potencijalima s osnovama službeničkog prava
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
1. a) sluzbenik kao nositelj povlastice i beneficije i primjer spoils systema i di se javlja taj system u suvremeno dobaZna li netko pitanja s jučerašnjeg roka?
Literatura:Možete li mi dati naziv literature za ovaj predmet (knjiga) ima li je za iskopirati u onoj skriptarnici?! Hvala Vam punoo
Imaš ju u kopiraoni, ja sam prije mjesec dana uzela. Provjereno!Možete li mi dati naziv literature za ovaj predmet (knjiga) ima li je za iskopirati u onoj skriptarnici?! Hvala Vam punoo
Pa to nigde ne pise, a i sama imam neke upisane predmete dugo,pa dosad ni glasa o tome,cisto sumnjam.. zasad se gubi pravo studiranja ak 8.put padnes..znam da nije tema ali panika me pošto sam nešto čula pa me zanima da li je to istina....jel netko zna koliko se puta jedan predmet može upisati ako si izvanredni student ? ja sam jedan upisala pet puta,jel ja mogu ako ga sad ne uspijem položiti opet upisati ili gubim pravo studiranja? ostao mi taj jedan i završni? Molim da mi odgovori netko tko zna
Škola ljudskih odnosa nastala je kao kritika modela org. u kojem se struktura org. promatra kao relativno samostalna veličina važnija od ljudi koji su bili podređeni svrhama organizacije. Početna istraživanja promatrala su zaposlenike kao pojedince s ukupnošću sposobnosti i vještina u njihovoj fizičkoj radnoj okolini. Počiva na ideji da najveće zadovoljstvo zaposlenika rađa povećanu efikasnost. Ljudsko ponašanje nije se više objašnjavalo samo s ekonomskog aspekta. Međutim, pristup škole ljudskih odnosa nije doveo u pitanje povećanje efikasnosti organizacije kao osnovni cilj. Najpoznatije istraživanje veže se uz ime Eltona Mayoa poznato pod imenom "Hawthorne eksperiment" provedeno 1930-ih.Molim Vas odgovor na pitanje: Škola ljudskih odnosa, kad je nastala i tko je njezin predstavnik?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.