Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Kolko ja vidim ista je literatura jedino kod "Javni službenici i tranzicija" pise da su str. 119.- 184 za ispit, a za kolokvij je pisalo do 166. str. Skripte su ja mislim dovoljne za ispit, plus ZODSZanima me dali je ista literatura za kolokvije i za ispit , odnosno dali mogu ucit za ispit po skriptama za kolokvije ?
Na predavanju za izvanredne je dao potpise, pitali smo...vjerujem da će i vama, pitajte samo da trebate potpis...Zna li netko dali mozemo sutra dobit potpis u indeks (mi koji smo pali 1.kolokvij, jer zadnji sat u semestru se piše 2.kolokvij, a nema mi smisla tad dolazit)?
Bit će obavijest kad da dodjemo na upis. Kad objave rezultate ispita i vrijeme usmenih, onda objave i kad da mi koji smo položili preko kolokvija dodjemo na upis.Pozdrav. Dal mi koji smo polozili preko kolokvija trebamo doci sutra kad je pismeni ili ce biti obavijest kad da dodjemo na upis?
Nije baukMeni je prvi izlazak, i ovaj ispit mi je daleko teži od radnog ili građanskog, sama nabrajanja i učenje napamet.
A realno, nece biti 5 pitanja samo nabrajanja, sto ne? Ostalo bar po bod i sve je ok ja sam ga rijesila prije godinu dana i ne sjecam se vise svega, ali mi zbilja nije ostao kao nekakav bauk u glaviMislila sam ako ovo i eup ostavim za kraj da su mi ostala 2 lakša ispita, kad ono...
Kak da svojim riječima nabrojim elemente po Manningu, ili metode njm, ili razloge za popularnost, planski ciklus...tu nema mjesta tome ili sam naštrebala ili nisam, a nisam jer to ne znam.
Drzim figeNadam se neće ni meni biti bauk sutra kako mi čini danas
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.