Ovaj predmet sam toliko odugovlacila i nisam se mogla primiti ucenja, al morala sam.. ugl. knjiga sam krenula citati, ali samo prvih par strana.. gubljenje vremena.. ucila sam po pitanjima i odgovorima za I. i II. kolokvij s tim da zakon od tamo nisam ucila, nego sam bas uzela zakon. Cak ni sva pitanja iz te skripte nisam, nego sam naucila bas ona koja se non stop ponavljaju, a stvarno se ponavljaju na pismenom (za one koji zele (jedva) dva). Prosla sam pismeni prvi put, ali plala usmeni kod Manojlovic, jer se nisam ni u snu nadala prolasku pismenog. I sad sam opet prosla pismeni, i bila kod Marcetic. Bilo me strah jer nikad nisam bila kod nje, a i ujuedno mi je to zadnji ispit. No, prof je zapravo jako simpaticna i topla. Voli razgovarati i nas svih 8 je jucer proslo. Pita svasta, sto je takodjer u pitanjima i odg. Neka od pitanja: razlika ozmedju klasicne personalne fukncije i funkcije uljpa, politicki model, 3 znacenja strategijskog uljpa, strategijsko uljp, komunikacije, tim, merit sistem, klasifikacijski sustav, javni natjecaj, automatsko napredaovanje, prava drz sluzbenika (korupcija), odbor za drz sluzbu, klasifikacija radnih mjesta (ZDS), pokretanje postupka za teske povrede, kazne za lake, koje su lake povrede.. to su pitanja i od nas i od grupe prije koje znam..
Savjet svima, IDITE NA KOLOKVIJ!
Sreeeetno dalje.