AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

Upravno postupovno pravo

genius

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
pitanja s roka 9.11

1. pokretanje upravnog spora
2. ovlasti Visokog upravnog suda u odlučivanju o žalbi
3. zajednička odluka o upravnoj stvari
4. zajednička odluka o upravnoj stvari
5. obavješćivanje o tijeku postupka i razgledavanje spisa
6. prekršajni postupak (tak nešto)

Ide li netko sutra gore po rezultate. Ja imam lokalnu pa ne mogu nikako, a mislim da sam na granici, i sad ne znam šta da radim, pa ako bi netko bio ljubazan samo da provjeri dal sam prošla

malatina

U pismenom je jos bilo i pitanje obavjescivanje stranke o ostvarivanju i zastiti prava.
Usmeni kod ofak, postupanje prvostupanjskog tijela po primitku zalbe, zainteresirana osoba i da li moze na presudu podnijeti zalbu.
Petica u indeksu, zadnji ispit :) sretno svima!!

goa

Molim pomoć,

ako sam položila opće upravno 1 i 2, kada se može izaći na ispit iz Upravnog postupovnog prava? S tim da sam još uvijek 2 godina - izvanredno jer mi je falio jedan ispit za upis treće. Puno hvala na odgovorima.

sufi

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Na ispit mozes tek kad rjesis sto ti je ostalo iz druge. A ako ides s redovnima na predavanja, mozes na kolokvij koji ti je u prvom mj. Ocjena kolokvija se cuva do kraja ak.god. Pa kad rjesis ostatak druge pises ono kaj nije obuhvaceno kolokvijem. Kolokvij obuhvaca zup. A onda ti jos ostaje zus za pisat ko test. Tak je bilo do sada bar..al za ovo da ispitu upp mozes pristupit tek kad ocistis drugu sam ziher.

bojana_kc

Zanima me kod literature, da li moramo učiti svu literaturu navedenu na stranici fakulteta, mislim da knjigu od Borkovića, knjigu od Đerđe: Opći upravni postupak u RH, i od Đerđe i Šikića: Komentar Zakona o upravnim sporovima?

jelka21

ima li 7.1., u čet, predavanja? nisam bila na zadnjem predavanju, pa pitam, po akadamskom kalendaru piše da se nastava ne izvodi od 2.1 do 5.1. što znači da bi trebalo biti. je li profesor što rekao? hvala na odg

fakin

Super Moderator
ništa profesor nije rekao, ali da prema akademskom kalendaru od četvrtka kreću predavanja na faksu tako da, ako ne bude naknadno neke obavijesti na stranicama fakulteta, trebalo bi biti normalno predavanje...

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks