AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

Upravno postupovno pravo

jelka21

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Hej!! Da li ove godine ima kolokvija,te ako ima ,da li vrijede i za izvanredne? Hvala!
ima kolokvija, na njih mogu izaći i redovni i izvanredni studenti, uvjet je da pohađaju 75% predavanja, tj. mozes maksimalno imati tri izostanka. Kolokvij će biti krajem 1.mj. iz ZUP te se time oslaobađamo istog na rokovima. Ocjena iz kolokvija cuva se godinu dana

Ina18

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
ima kolokvija, na njih mogu izaći i redovni i izvanredni studenti, uvjet je da pohađaju 75% predavanja, tj. mozes maksimalno imati tri izostanka. Kolokvij će biti krajem 1.mj. iz ZUP te se time oslaobađamo istog na rokovima. Ocjena iz kolokvija cuva se godinu dana
znaci za prvi kolokvij je ZUP NN 47/09, a sva ostala literatura koja je navedena na stranicama faksa je za drugi rok koji sami odaberemo (naravno ako prodemo kolokvij) ?

ethela

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Ajde super!! Samo me zanima,koliko je bilo predavanja,nadam se da nije previše,tako da mogu sada sljed.tjedan doći i sama!

didach

Koliko je tko učio upr. postupnovno?
Ja sam ucila nekih mjesec dana..prvih tj dana ti to bilo upoznavanje i lagano citanje a onda strebanje.Prekrsajni nisam ni takla niti su me na usmenom pitali iako sa iz pismenog dobila pet.Stanicic mi postavio tri putanja iz zupa i zusa i to je bilo to..Bio je iznenadujuce ugodan usmeni.Eto to je moje iskustvo bilo.Sretno

Antoniaa

Kolegica je slala mail Turudicu za odobravanje roka iz vjezbi u 11mj, pa ako netko treba samo upis ocjene nek se javi da znamo poslat okviran broj ljudi. :)

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks