Leptiric_20
Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
sjeća se neto današnjih pitanja s kolokvija???
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Ja sam pročitala tu negdje na forumu da je dovoljni učiti po Zakonu o općem upravnom postupku i 20 stranica skripte o upravnom sporu. Ako sam u krivu neka me netko ispravi.dali mi netko može reći koja je točna literatura za ovaj ispit? jel možda ona u vodiču il se kaj mijenjalo ?
puno hvala unaprijed
iz prekršaja je bilo pitanje o naplaćivanju kazni na mjestu prekršaja i ovlaštene osobeObjasni obveznost pravila o stvarnoj i mjesnoj nadležnosti?
Objasni postupnje dru,tij po primitku žalbe i ovlasti drug.tijel.u povodu žalbe?
Objasni podnošenje podneska u roku?
Odustajanje od tužbe u upravnom sporu?
Sudske odluke u upravnom sporu?
Pitanje iz zakona o prekršaju se ne sjećam jer ga nisam odg.a ako sam šta krivo napisala neka drugi isprave.
ZUP, ZUS, prve 3 strane u knjizi Borkovića o upravnom postupku, i onaj dio koji se odnosi na upravni spor cijeli + Prekršajni zakon od 81.članka do kraja.moze li netko napisati literaturu koju trebamo za ispit?
hvala=)
di tu knjigu nabavit ?ZUP, ZUS, prve 3 strane u knjizi Borkovića o upravnom postupku, i onaj dio koji se odnosi na upravni spor cijeli + Prekršajni zakon od 81.članka do kraja.
to ona knjiga što smo imali za opće upravno na drugoj godini!di tu knjigu nabavit ?
I pismeni i usmenimolim vas da li upp ima samo usmeni ili i usmeni i pismeni dio ispita ?
hvala !!!
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.