Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
e baš smo o tome pisali na stranici prije. toga više nema u novom zakonu.nemogu nać odgovor na ovo pitanje pa ako netko zna...: kada sud može sam riješiti upravni spor?
čl. 232Da li netko zna koji članak iz prekršaja o državnom odvjetniku moramo znati - 232. ili 110... Ili oba?! :confused2:
To je onda definitivno točno? Onaj 110 onda ne pitaju i ne traže na pismenom?!čl. 232
najčešća pitanja iz prekršajnog:
...
- državni odvjetnik, čl. 232.
...
ja vjerujem da da i neću učiti čl. 110., a ti sad kako hoćeš, nemoj da ja budem krivaTo je onda definitivno točno? Onaj 110 onda ne pitaju i ne traže na pismenom?!
aahahahah, ma nije bed, neću onda ni ja i ovako mi je muka više od svega :tongue2: :wink5:ja vjerujem da da i neću učiti čl. 110., a ti sad kako hoćeš, nemoj da ja budem kriva
A objektivno treba ti oko 2tj sa svaki dan po cca 4 h ucenja da bas naucis..Iako neznam kakav je sad ZUS jer sam polagao po onom starom.ljudiiiiii, koliko je vama otp. trebalo za spremit ovaj ispit?
mislim znam da je to sve individualno, ali ono ovo je takva štebačina da mi
se svaki put kad uzmem zakon lagano zavrti u glavi:/
tenks, pozz
i ja mislim da treba oko dva do tri tjedna, kako kome. Pripremala sam se za ovaj rok ali nisam sve stigla tako da odustajem od ovog roka nažalost.. :sad:A objektivno treba ti oko 2tj sa svaki dan po cca 4 h ucenja da bas naucis..Iako neznam kakav je sad ZUS jer sam polagao po onom starom.
Ak ucis i prekrsajni onda si dodaj jos oko tjedan dana
Da, to možeš tako napraviti. Tako sam i ja.ej ljudi jedno pitanje. stari sam program i totalno sam zaboravila na ove glupe vježbe vježbe za izvanredne su prošle, a ja ne znam šta sada da radim! da li ja mogu otić kod profe na konzult. tražiti taj zadatak i onda mu ga donjeti napravljenog,ili? jel ima itko u sličnoj situaciji ? pleaseeee!
to misliš na kad sudac sam može riješiti up spor..nemogu nać odgovor na ovo pitanje pa ako netko zna...: kada sud može sam riješiti upravni spor?
Mislim ( s naglaskom na "mislim", dakle nisam siguran ) da se ovdje radi o sporu pune jurisdikcije kada sud sam meritorno rješava neku stvar nakon što ustanovi povredu nekog subjektivnog prava, što je u novom ZUS-u obuhvaćeno čl. 58. (Usvajanje tužbenog zahtjeva) u st. 1. i 3.nemogu nać odgovor na ovo pitanje pa ako netko zna...: kada sud može sam riješiti upravni spor?
Slažem se u potpunosti kolegice, no takvo bi se pitanje moglo postaviti na usmenom. Nadam se da neće, ali.. :frustrating:ja mislim da nije ni jedno ni drugo jer na ovoj katedri pitanja iz zakona budu uvijek kao naslov članka tako da nema zabune oko toga na što se misli, tako da mislim da je to određeno pitanje kad sud sam može riješiti us zastarjelo i da je odgovor bio u starom zus-u.
Knjiga je napisana po starom zakonu koji više ne vrijedi.odgovor na pitanje kada sud može sam riješiti upravni spor? je u knjizi na stranici 520-mogućnost suda da sam riješi upravnu stvar..
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.