3 od 6koliko bodova je za prolaz?!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
3 od 6koliko bodova je za prolaz?!
Ja jesam, nazoveš i obajsniš svoj problem i izađu ti u susret,na prošlom roku sam prošao,al sam imao nekih zdrastvenih problema u obitelji i rekli su nema problema,dođite sljedeći dan u 13,etoMolim vas,ako mi može netko odg.;ukoliko nisam u mogućnosti doći na objavu rezultata, mogu li se naknadno javiti profesoru za usmeni??? ako je netko bio u takvoj situaciji, pa ako hoće odg. hvala!
tu ga nađeš i tu piše mail. http://veleuciliste.pravo.hr/djelatniciMolim vas, ima netko mail prof.Šikića?
ne znam jel ima tko da je paoJel ima tko da je na prijašnjim rokovima prošao kod staničića???
ja sam prosla, pitao me 2 pitanja, vidio da znam i udario zig super profesorJel ima tko da je na prijašnjim rokovima prošao kod staničića???
kontaktiraj ga odmah, nebi trebalo biti problema, jedna cura koliko sam čulajeisto prošla, nijemogla biti danas na rezultatima niusmenom, pa se navodno s njim dogovorila za sutra...nadam se da ćeš riješitiupravo sam saznala da sam prošla,a nisam na faksu,a usmeni imam u 4 ,razboljela se sinoć i nisam ni išla danas na to jer sam se nadala da će usmeni bit sutra,neznam šta sad,oće mi htjet profesori izać u susret...
samo uči zakone zup, zus, a prekršajni samo ona pitanja koja se ponavljaju. puno su blaži nego na lokalnoj, ova katerda je najbolja, ima puno vremena i dosta toga za pisati za svako pitanje pa ako ne napišeš sve sve nije problem. mislim da je za naučiti potrebno oko 2 tjedan.Molim ,ako netko može napisati koliko se dugo treba pripremati za ovaj ispit i koliko su zahtjevni na pisanju pismenog u odnosu na npr. lokalnu samoupravu ,da li treba jako puno napisati za jedan odgovor...i da ako ima netko neku skriptu jer ove u skriptarnici su zastarjele ,zakoni su se promijenili ...pa evo molim savjet kako da se najlakše pripremim za ispit ?? ili samo učenje iz ZUP,ZUS-A I Prekršajni zakon.tnx
pitaju ga za veću ocjenu,nauči ona pitanja ,nemoraš svejel prekršajni pitaju za veću ocjenu/ako se sjete/ ili opće ne pitaju na usmenom??? ILI ovisi kod koga si?
http://www.pravo.unizg.hr/UPRP/termini_konzultacijaBok,jel zna netko kad prof.Turudić ima konzultacije utorkom,ak ih uopce ima??thx
da,nemoj se zamarat ostalim stvarima iz prekršajnog,najglavnije ti je da naučiš ZUP i ZUSMarryyna, misliš na pitanja iz prekršajnog koja se ponavljaju, a nalaze se tu na forumu? samo se to treba znat?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.