3 od 6koliko bodova je za prolaz?!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
3 od 6koliko bodova je za prolaz?!
Ja jesam, nazoveš i obajsniš svoj problem i izađu ti u susret,na prošlom roku sam prošao,al sam imao nekih zdrastvenih problema u obitelji i rekli su nema problema,dođite sljedeći dan u 13,etoMolim vas,ako mi može netko odg.;ukoliko nisam u mogućnosti doći na objavu rezultata, mogu li se naknadno javiti profesoru za usmeni??? ako je netko bio u takvoj situaciji, pa ako hoće odg. hvala!
tu ga nađeš i tu piše mail. http://veleuciliste.pravo.hr/djelatniciMolim vas, ima netko mail prof.Šikića?
ne znam jel ima tko da je paoJel ima tko da je na prijašnjim rokovima prošao kod staničića???![]()
ja sam prosla, pitao me 2 pitanja, vidio da znam i udario zigJel ima tko da je na prijašnjim rokovima prošao kod staničića???![]()
kontaktiraj ga odmah, nebi trebalo biti problema, jedna cura koliko sam čulajeisto prošla, nijemogla biti danas na rezultatima niusmenom, pa se navodno s njim dogovorila za sutra...nadam se da ćeš riješitiupravo sam saznala da sam prošla,a nisam na faksu,a usmeni imam u 4,razboljela se sinoć i nisam ni išla danas na to jer sam se nadala da će usmeni bit sutra,neznam šta sad,oće mi htjet profesori izać u susret...
![]()
samo uči zakone zup, zus, a prekršajni samo ona pitanja koja se ponavljaju. puno su blaži nego na lokalnoj, ova katerda je najbolja, ima puno vremena i dosta toga za pisati za svako pitanje pa ako ne napišeš sve sve nije problem. mislim da je za naučiti potrebno oko 2 tjedan.Molim ,ako netko može napisati koliko se dugo treba pripremati za ovaj ispit i koliko su zahtjevni na pisanju pismenog u odnosu na npr. lokalnu samoupravu ,da li treba jako puno napisati za jedan odgovor...i da ako ima netko neku skriptu jer ove u skriptarnici su zastarjele ,zakoni su se promijenili ...pa evo molim savjet kako da se najlakše pripremim za ispit ?? ili samo učenje iz ZUP,ZUS-A I Prekršajni zakon.tnx
pitaju ga za veću ocjenu,nauči ona pitanja ,nemoraš svejel prekršajni pitaju za veću ocjenu/ako se sjete/ ili opće ne pitaju na usmenom???ILI ovisi kod koga si?
http://www.pravo.unizg.hr/UPRP/termini_konzultacijaBok,jel zna netko kad prof.Turudić ima konzultacije utorkom,ak ih uopce ima??thx
da,nemoj se zamarat ostalim stvarima iz prekršajnog,najglavnije ti je da naučiš ZUP i ZUSMarryyna, misliš na pitanja iz prekršajnog koja se ponavljaju, a nalaze se tu na forumu? samo se to treba znat?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.