Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
kolege, može netko napisati email od asistentice Ofak...nema ga nigdje na forumu, a na stranici faxa nemgu ga otvoriti...ajde please...hitno mi je!!!
kolokvij je lakši nego ispit.i bude samo upravni postupak na kolokviju dok se upravni spor odgovara usmeno.ako griješim,nek me netko ispravi.jel kolokvij laksi ili je isti kao i ispit?
upravni spor se pise i odgovara.kolokvij je lakši nego ispit.i bude samo upravni postupak na kolokviju dok se upravni spor odgovara usmeno.ako griješim,nek me netko ispravi.
Kaj nije samo da se upravni postupak pise i onda kad prođeš možeš onaj dio iz knjige(upr. spor) odgovarat? Znaci nema razlike izmedu kolokvija i obicnog ispita jer oboje imaju pismeni i usmeni?upravni spor se pise i odgovara.
A tako je asistentica rekla kad ju je kolegica pitala. I da, nema bas smisla taj kolokvij onda. Pitajte jos jednom jer ocito svaki od njih govori drukcije. Frane je rekao jedno, Lana drugo.:confused2:Kaj nije samo da se upravni postupak pise i onda kad prođeš možeš onaj dio iz knjige(upr. spor) odgovarat? Znaci nema razlike izmedu kolokvija i obicnog ispita jer oboje imaju pismeni i usmeni?
Uvijek je bilo da je u kolokviju samo upravni postupak, a upravni spor se piše na redovnom roku (dakle, ispit je svojevrstan kolokvij za upravni spor). I na usmenom se odgovara samo upravni spor. Ponavljam, tako je uvijek bilo, no možda da pitate asistente...Kaj nije samo da se upravni postupak pise i onda kad prođeš možeš onaj dio iz knjige(upr. spor) odgovarat? Znaci nema razlike izmedu kolokvija i obicnog ispita jer oboje imaju pismeni i usmeni?
ako ja prodem sad na predroku taj "kolokvij" kaj moram ic odmah odgovarat upravni spor pa mi cuvaju ocjenu(jer nisam polozila neke predmete iz 1god.) ili?Uvijek je bilo da je u kolokviju samo upravni postupak, a upravni spor se piše na redovnom roku (dakle, ispit je svojevrstan kolokvij za upravni spor). I na usmenom se odgovara samo upravni spor. Ponavljam, tako je uvijek bilo, no možda da pitate asistente...
Ne, pišeš cijeli ispit odjednom, dakle i Zup i upravni spor. I onda na usmeni.ako ne idem na kolokvij iz upp, da li na redovnom roku i dalje pišem prvo zup pa onda odgovaram spor ili kako to ide ?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.