ispit je odgođen za sljedeci tjedanLjudi, kako je bilo na jučerašnjem ispitu? Prolaznost? Pitanja?
thx:wink5:
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
ispit je odgođen za sljedeci tjedanLjudi, kako je bilo na jučerašnjem ispitu? Prolaznost? Pitanja?
thx:wink5:
si polozila, kako je bilo na ovom rokuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! nikad kraja!
lakse sam dala radno i građansko neg ovooooooooooo!!! :O
ne, sve nas je srusilasi polozila, kako je bilo na ovom roku
Njih 5 je izaslo na ispit, dvoje je slusalo..i od tih 5 decko je jedan odustao, a ostali nisu prosli, tj, kao da nisu ni pristupili ispitu..u tome je prof bila susretljiva..sva su se pitanja vrtila oko "dobrog upravljanja" i naglasak je da se i fus note moraju uciti, prof ne zeli da se predmet na-buba, vec s razumijevanjem, godine i tako neke stvari se ne moraju znati, niti def od rijeci do rijeci..kako su i ranije rekli, ona postavi pitanje, i onda ako nezna, prof te navodi na odgovor,ona manje vise citavo vrijeme prica, ali ono..neznam sta bih rekla..budem probala tako uciti, pa cemo vidjeti, prvo procitat citavu knjigu (uvod, zakljucak, fus note ) i onda natuknice radit, pa nekako to sve povezatpozdrav, može li netko reći kako je bilo na ovom roku? koja su pitanja bila? prolaznost? hvala
Da ,ali više se nemožeHmmm...Ja sam prije godinu dana kopiral na pravnom,35 lipa stranica..
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.