Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
rezime sa današljeg predavanja - nije ga bilo, dočekala nas je poruka na vratima da danas predavanja nema. :angryjer sam bezveze putovala iz Siska i izostajala s posla)heeej..jel neko slučajno bio na predavanj danas? može kratki rezime =)
skriptica?? ima kakva??? plizzPostoji li skripta???
skriptica?? ima kakva??? plizz
ovo je ironično ili?omg
Đulabić nije bio na predavanju?
to se jos za mojeg studiranja nije dogodilo
Prije no što je profesor pročitao rezultate, bila sam uvjerena da sam ja ona koja nije prošla, no radi se o jednom dečku, neću sad navodit njegovo ime bez dopuštenja, ali sve cure su prošle.Jel znaš tko nije prošao?
Ja sam blento otišla s predavanja
Ako si član knjižnica grada Zagreba posudi ju u gradskoj knjižnici, knjižnici na Cvjetnom ili u onoj kod Tvornice, tamo ju imaju.Pozdrav!
Zamolila bih ako netko ima knjigu da mi istu posudi da je kopiram jer je ne mogu nabaviti. Bila sam već nekoliko puta u knjižnici i knjiga je svaki puta vani, a u Zomi ni Masarykovoj je nemaju. Vratila bih je odmah sljedeći dan.
Hvala.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.