Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
četvrtak, 12.30h, dvorana IIIMa zar je moguće ??? Znači na upis idemo kod profesora ; kad su ono konzultacije ? četvrtkom u ?
prijavljuju samo studenti po starom programuJel mi može netko reć kak ide prijava ovog ispita i jel ima rokova?Ne mogu ništa naći ovdje.. Hvala
a di je ta referada u prizemlju ?:mellow:ovako - prezimena do zaključno K - kod Šuška četvrtkom na konz.
prezimena od L do Ž - indekse predaju u referadi u prizemlju, Banićka će nakon toga upisati ocjene. s tim da, ak vam treba indeks, znajte da ćete nekoliko dana čekati pa ga bolje nemojte predavati
i da, podijelila je više - manje loše ocjene, većinu 2, i ja 2 dobila, ima i nekih petica, al uglavnom su dvojke...
ovako - prezimena do zaključno K - kod Šuška četvrtkom na konz.
prezimena od L do Ž - indekse predaju u referadi u prizemlju, Banićka će nakon toga upisati ocjene. s tim da, ak vam treba indeks, znajte da ćete nekoliko dana čekati pa ga bolje nemojte predavati
i da, podijelila je više - manje loše ocjene, većinu 2, i ja 2 dobila, ima i nekih petica, al uglavnom su dvojke...
imam ga ja u adresaru ali na poslu. mozes mi poslati mail na [email protected] pa cu ti odgovoriti s posla.Jel zna netko mail od prof. Šuška?
od L do Ž od 10 do 12 referada radi sa strankama, utorkom i od 15 - 16hA kad se može predat indeks za upis ocjene (oni s prezimenom od K); kad radi referada u prizemlju da uzalud ne izostajem s posla?
ALELUJA. Ti češ barem dobit ocjenu, a mi idioti od L - Ž još moramo i upis ocjene čekat. A na predavanjima je bilo rečeno da će nam profesor Šušak upisivat ocjene.pozdrav,
inače nemam običaj isticati negativnosti pojedinih profesora, ali ovo što prof.Banić napravila s tim zadatkom iz nomotehnike je prešlo iz nonšalancije (glede duljine ispravljanja zadaća) u nepravednost (kad govorimo o ocjenama)
dobila sam dobar (3) i ostala ne malo začuđena
s obzirom na uloženi trud, kolegice i mene, očekivala sam najmanje 4, a nadala se odličnom
još kad znam da su neki mijenjali zakon koji nije na snazi, napravili promjenu tek desetak članaka, dali nikakva obrazloženja, onda ovo naše liči na disertaciju
imam doma primjerak istog zadatka koji je prošle godine kod prof.Banić dobio odličan i ne mogu se načuditi kako su kriteriji tako iznenada porasli, ma poprimili nebeske visine
ono što je prošle godine vrijedilo za odličan, ove je to više slično dvojci
kad budem u prilici stavit ću i taj i naš primjerak zadatka u skriptarnicu pa slobodno pogledajte
+ što nam glede forme tog prijedloga zakona u onim oglednim papirima uopće nije dala ispravnu predodžbu koje elemente prijedlog treba sadržavati, naime, nedostajali su bitni elementi poput pravne osnove, ocjene stanja, zbog čega je mnogima i vraćala radove na doradu (nama hvalabogu nije)
poruka je: sve što radite u životu, radite s pol gasa, rezultat će biti isti ili bolji neg da ste se pretrgli
idem sutra po tu faking ocjenu i zatvaram poglavlje nomotehnika-Banić-načekivanje-nepravda!!
potpisujemRAZOČARANA MAKSIMALNO.
tnxALELUJA. Ti češ barem dobit ocjenu, a mi idioti od L - Ž još moramo i upis ocjene čekat.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.