Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
japDali je istina da se Nomotehnika može polagat svaki četvrtak?
vjerujem da da, ovo nije ispit već su samo vježbe, pa po toj logici :unsure:e dali netko zna što je s onima koji nisu očistili još sve ispite s druge god,jel se i njima može upisat ocjena ili moramo čekat da očistimo sve ispite??
može, ja imam tu situacijue dali netko zna što je s onima koji nisu očistili još sve ispite s druge god,jel se i njima može upisat ocjena ili moramo čekat da očistimo sve ispite??
ti po starom programu moraš očistit sve ispite i onda prijavit ispit iz nomopokušala sam malo popratit vaše postove i kak sam shvatila to je zadatak koji preuzmemo kod profesora, napravimo i nakon toga slijedi upis ocjene ??? :mellow:
po starom sam programu i ne kužim točno kaj trebam i da li mogu prije nego kaj sam očistila drugu godinu do kraja ?
molila bih pomoć
da li je točno da se nomotehnika može polagati svaki četvrtak i gdje u Gundulićevoj ili u
Ćirilometodskoj
stari program
hvala još jednom unaprijed
to je to, čet u Gund 10ti po starom programu moraš očistit sve ispite i onda prijavit ispit iz nomo
napraviš Pravilnik o radu DVZ-a i odgovaraš iz Borkovićeve knjige Nomotehnika
ispit i konzultacije su četvrtkom u 12.30.h, dvorana III, prof.Šušak
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.