AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Vježbe iz nomotehnike

mani

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Re: Nomotehnika

Opći dio ili postupovno!?
Meni je ostalo od tih građansko i postupovno...
I jedno i drugo... još imam fobiju od ere Šprajca:laughing:
Grozno mi je dosadan predmet..
Građansko sam dala u 4.mj kod Matanovac-ostavila je super dojam na mene (planiram uzeti dipl iz građanskog).

anaya

Potvrđeno je - ispit je 03.12. u 12h, ali još ću sutra ići provjeriti na faks i zbog komunalnog!!:wink5:

Tompa

Molio bih Hedvigu il nekog ovak pametnog da mi odgovori jel nomotehnika isto što i monotehnika, i zakaj nemamo stereotehniku, budući da živimo kakti u suvremenom i sofisticiranom dobu.

marina lip

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

probajte ga mailat i zamoliti da vam da zadatak
možda uvedete novu praksu:happy:
Meni i odgovara da po zadatak odem na konzultacije, ali kako sam čitala izvanredni, bolonja, zadatak dobiju na predavanjima za izvanredne, a ja nisam u mogućnosti biti na njima, pa sam zato pitala da li mogu na konzultacije!

hedviga

Meni i odgovara da po zadatak odem na konzultacije, ali kako sam čitala izvanredni, bolonja, zadatak dobiju na predavanjima za izvanredne, a ja nisam u mogućnosti biti na njima, pa sam zato pitala da li mogu na konzultacije!
možeš na konzultacije ako si izv.bolonja, ali samo kod prof.Šuška iz razloga što njega možeš naći na faksu
za drugi dio zadatka kod prof.Banić trebala bi prisustvovati ili pitati nekoga tko je bio na vježbama jer ona nema termin konzultacija
isto tako, za zadatak prof.Šuška možeš nekog ovdje na forumu pitati koji je zadatak za cijelu grupu i do kad ga treba mailat

drukčije je za one po starom programu
oni moraju doć na konzultacije
mislim da njima svakom da drugačiji zadatak
pa sam za njih i preporučila da ga pitaju mailom, možda im i tako može reći što su dužni napraviti
(nama na vježbama i nije dao neke osobite upute..)

dborov 50

Danas na ispitu nas je bilo oko četrdesetak( prije Bolonje). Ja sam odgovarao šesti i svi smo prošli. Pitanja:
- Uvod(preambula) kod strukture pravnog propisa
- Obujam pravnog propisa u tehničkom smislu.
Profesor IZVRSTAN.

anaya

Danas na ispitu nas je bilo oko četrdesetak( prije Bolonje). Ja sam odgovarao šesti i svi smo prošli. Pitanja:
- Uvod(preambula) kod strukture pravnog propisa
- Obujam pravnog propisa u tehničkom smislu.
Profesor IZVRSTAN.
Profesor je zakon i bilo bi idealno kad bi još koji takav bio, i ispite bi bilo lakše onda učiti!! :happy:

Holly

I ja sam prošla. Dobila sam 5! Moje pitanje: Metoda apstraktnog normiranja.
:happy:

DanijelaM

profesor je predobar, boljeg ne bi mogli ni izmisliti :)
pročitajte par puta onu skripticu baš da se ne blamirate i to je to.
dobijete 2 pitanja i gotovo.

tiky

ej, bok.. ja sam izvanredni i sad u cetvrtak idem na vjezbe iz toga.. i zanima me dal sam ja to dobro skuzila.. mi po bolonji to izvjezbamo i onda na kraju pisemo neki rad ne? znaci, nema usmenog? samo nam ocijeni taj rad?
ma, skroz sam zbunjena...

hedviga

ej, bok.. ja sam izvanredni i sad u cetvrtak idem na vjezbe iz toga.. i zanima me dal sam ja to dobro skuzila.. mi po bolonji to izvjezbamo i onda na kraju pisemo neki rad ne? znaci, nema usmenog? samo nam ocijeni taj rad?
ma, skroz sam zbunjena...
dva rada koja pošalješ mailom i dođeš za par mjeseci na upis ocjene
nema usmenog

sve bu ti bilo jasnije u četvrtak:wink5:

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks