Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
kolko ste vi otprilike članaka napisali? Jel tog treba biti puno?
napisala sam ih 16 članaka netreba biti puno jer profesorica nije rekla koliko treba napisati ovisi koliko zakon ima članaka.
koliko znam tek ih je uzela u ponedjeljak kad je imala predavanje za redovne.jel profesorica vratila kome rad, jel bilo ocjene nedovoljan? Koja je procedura u tom slučaju?
ja sam imala to i napisala sam, predano prošli tj. pa sad čekam što će biti ( imam 29 čl., nisam baš sigurna koja je trebala biti ustavna osnova, al sam hrabro to predala)Sprecavanje sukoba interesa...
itko počeo ?
ja sam imala to i napisala sam, predano prošli tj. pa sad čekam što će biti ( imam 29 čl., nisam baš sigurna koja je trebala biti ustavna osnova, al sam hrabro to predala)
zanima me dal netko zna kako ćemo mi izvanredni studenti popričati sa sutkinjom Banić o našim radovima s obzirom da nismo svi u mogućnosti "skakati" do Zg-a kad se kome prohtije??
što je ustavna osnova u izmjenama i dopunama zakona?
Ma o ustroju radnih mjesta na Ekonomskom Institutu u Zagrebu...pravilnik o poslovnoj tajni ili pravilnik o radu vijeća društvenog veleučilišta
Uf ja sve sam prepričala:confused2:Mislim da je ista kao i zakonu kojeg mijenjaš/dopunjuješ - ako u Ustav sadrži odredbe o tom pitanju - ustavna osnova je taj članak, a ako ne onda članak 4., stavak 2.
Ja sam završila zakon i sad još moram pisati obrazloženje.
Budući da je prof. rekla da ne smijemo prepričavati, već obrazložiti zašto smo nešto propisali kako smo propisali tj. što se time želi postići, dosta mi je teško objasniti posebno svaki članak.
Zanima me, ako netko zna, smijemo li napisati jedno obrazloženje za tri članaka. Npr., ja imam tri članka kod kaznenih odredbi - mogu li dati jedno objašnjenje za sva tri?
Hvala.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.