AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Vježbe iz nomotehnike

just_me

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Re: Nomotehnika

Ima li netko zakon o posebnim područjima? Da podijelimo muke, neznam upoće od kuda početi...

marija0205

Da se pridružim temi, dobila sam zadatak o Agenciji za borbu protiv diskriminacije pa zanima jel netko to već krenuo raditi i na koju Ustavnu odredbu se treba pozvati?

stella

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.

ej koji je mail od prof Šuška? tražila sam u prijašnjim postovima pa ga nisam vidjela

ŽELJKA

ja sam predala zadatak za Banić u referadu, a pošto taj tjedan Šušak nije bio u četvrtak na konzultacijama rekla mi je žena u referadi da mogu i njegov zadatak ostavit kod nje. i rekla je da će nam staviti obavijesti na net pod repozitorij nomotehnika (na stranici prava), ali da se ne nadamo da će to bit brzo...i sad čekamo!

patti

kad je zadnji rok za predati...ona je rekla do 5og ali kako mi ide nema šanse.:(

patti

ima li netko zakon o navijačima? neka se javi ili nešto neću prepisivati samo da vidim kako je koncipirano, osjećam se k'o budala!!:(
txxxx!

zecica

ima li netko zakon o navijačima? neka se javi ili nešto neću prepisivati samo da vidim kako je koncipirano, osjećam se k'o budala!!:(
txxxx!

je imam zakon o navijačima.. meni je još ok tema kakvih ima ali još uvijek nisam smislila kakav bi bio moj zakon o navijačima.
kakve su tvoje ideje..
ja sam mislila nepisat ono nešt svoje... npr kak bi se trebali navijači ponašat na utakmicama il tak nešto... al je zeznuto je u svakom slučaju pisati zakon pa kakvog mi iskustva imamo u tome.:angry:

zecica

imam ja zakon o navijačima... nisam ga još počela raditi jer imam isti problem ko i ti... moje su ideje da napišem nešto kao kak ja mislim da bi se navijači tebali ponašati koja su im obilježja i tak nešto.. koje su tvoje ideje?

patti

imam ja zakon o navijačima... nisam ga još počela raditi jer imam isti problem ko i ti... moje su ideje da napišem nešto kao kak ja mislim da bi se navijači tebali ponašati koja su im obilježja i tak nešto.. koje su tvoje ideje?
a nešto u tom stilu, s obzirom da se ne pišu izmjene nego kao potpuno novi zakon...
nemam neku koncepciju, teško mi je krenuti jer ne znam što uopće da pišem, ma da to sve što si nabrojala pa kazne..ali kako to uokvirit uf

Tommy

ja imam zakon o podrucjima od posebne drzavne skrbi, poceo sam pisati i jedno mi nije jasno... taj zakon vec postoji i ja bi se vjerojatno trebao voditi prema njemu, ali problem je u tome sto je meni postojeci zakon skroz ok, mozda bi promjenio koji clanak, ali bih trebao napisati novi zakon a ne izmjene, drugi problem je u tome da ako vec pisem novi zakon zasto bih ga puno mijenjao ako je zakon dobar, zar trebam izbaciti nesto i pokvariti ga??? zanima me misljenje o tome sto napraviti???

Adriana

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

i ja imam isti problem,zakon o postupku primopredaje vlasti,da li ja trebam sve to izmjeniti i napraviti svoj zakon s puno mašte ili se držati zakona koji već postoji? i što izmjeniti u tome samo neke članke ili sve ?ima li tko prijedlog kako napraviti zadatak?

zna li netko tko je već predao zadatak?

amarija

Dali je netko dobio onaj zadatak, o pravilniku ustrojstvo rada na ekonomskom institutu, tako nešto? Hvala!!!

hedviga

copypaste sa stranice pravo.hr:

Obavještavaju se redoviti studenti stručnog studija javne uprave da će u četvrtak, 29. travnja 2010. u vremenu od 13:00-15:00 h u D IX/I. kat, G 10 sutkinja Slavica Banić odžati predavanje na kojem će studente obavijestiti o ocjenama i održati raspravu o zadaćama.

Mole se studenti da se pripreme za diskusiju o zadaćama.

patti

je imam zakon o navijačima.. meni je još ok tema kakvih ima ali još uvijek nisam smislila kakav bi bio moj zakon o navijačima.
kakve su tvoje ideje..
ja sam mislila nepisat ono nešt svoje... npr kak bi se trebali navijači ponašat na utakmicama il tak nešto... al je zeznuto je u svakom slučaju pisati zakon pa kakvog mi iskustva imamo u tome.:angry:

jesi ti mislila pisati potpuno novi zakon (pošto postoji zakon o navijačima, dobro ne zove se baš tako!:)) ili se referirati na ovaj postojeći kao izmjene i dopune???

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks