Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Ma da, a nama je na predavanju rekao da treba imati 30 članaka...e da li je vama koji ste pravilnik poslali prof. Šušak odgovorio na mail??ja sam predala pravnilnik o radu društvenog veleučilišta, imala sam 38 članaka ako se dobro sjećam i rekao mi je da je rad prekratak.
![]()
Kaj toliko, ja znam da je rekla da kao nemojte mi dolazit s 5 članka, al oko 10 to je ok.Toliko imamo i mi.Rekla je neka bude više članaka. Oko 20, naglasila je da nije bitna kvantiteta nego kvaliteta.
mislim da za mijenjanje zakona ne treba pravna osnovakad se mijenja zakon- koja je odgovarajuća pravna osnova ustava, jel netko zna??
Na osnovi čega to misliš?Mislim da treba, al ne znam kak ga odrediti. Može netko tko mijenja napisat koji članak je stavio?
mislim da za mijenjanje zakona ne treba pravna osnova
ako je ogledni primjerak izmjene onaj koji nam je prof. Banić dala (u njemu ga nema)
mislim da je frendica u kopiraoni u Masarykovoj nabavilazna li nekto gdje se moze posuditi/kupiti borkoviceva knjiga? u knjiznici na pravnom je nemaju. imaju u splitu, ali tamo mi je malo predaleko za potegnuti:dry:
ne znam zašto, ali neće mi je skinuti??? piše ...webpage cannot be found.. druge skripte skidapepy, imaš primjer prijedloga zakona u skriptarnici
uh, sad mi je lakše:happy: (osim kaj me Word khm cela dva dana)da mi kao redovni imamo 3 zadatka![]()
Ej, ja sam poslala u nedjelju pa još nisam dobila odgovor...ajde javi ovdje kad ti prof. odgovori tak da znam i ja...možda je negdje zametnula moj mail, pa ću joj morat poslat opet...Koliko je trebalo profesorima da vam odgovore da li je dobro što ste poslali ? Ja sam danas poslala pa ako nije dobro , nadam se da će mi javit brzo da stignem do kraja 3. mjeseca ispravit...
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.