AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Vježbe iz nomotehnike

Honda 900

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Re: Nomotehnika

Meni je prof Šušak odgovorio odmah sljedeći dan!Ocjena 5 !Za pravilnik ,a Banićki još nismo poslale.
Ja sam izvanredni pa imamo samo ta 2 zadatka.
Kaj, nemoj zezat!!! Ma svaka čast. Ja, Željko i Dragan dobili 4. Mi zadovoljni!!!

hedviga

I ja molim odgovor na to pitanje,izv.sam student
od prof.Šušak sam dobila ocjenu, još moram prof.Banić poslati Izmjene nekog zakona,
i kada doći na upis te ocjene?
Onda se još na tom upisu odgovara usmeno, zar ne?
ako si izv.po bolonji dođeš iza 1.04. kod prof.Šuška (dvorana 3, 12.30h, četvrtkom) na upis ocjene, ništa ne trebaš odgovarati

ja sam na predavanjima shvatila da će prof.Banić njemu proslijediti svoju ocjenu i da će ih on valjda iza 1.04.imati obje, pa će ih moći i upisati

mislim da prof.Banić na mail nama neće odgovarati, nego će profesoru poslati ocjenu

Honda 900

I ja molim odgovor na to pitanje,izv.sam student
od prof.Šušak sam dobila ocjenu, još moram prof.Banić poslati Izmjene nekog zakona,
i kada doći na upis te ocjene?
Onda se još na tom upisu odgovara usmeno, zar ne?
Ništa se ne odgovara. A kaj se tiče prof. banić- ja sam bila poslala izmjene zakona, pa nije bilo nekaj ok (tako mi je mailom napisala) i sad sam joj poslala izmjenjeno i prepravljeno...pa se nadam da će mi odgovoriti jel sad ok ili treba još nešto.

Ako je netko od izvanrednih poslao zakon prof. banić- NEKA SVAKAKO JAVI AKO ĆE MU ODGOVORIT, bilo da mu veli ocjenu, ili samo da je rad ok.

Nji

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

Honda900 !
Da,ma ja sam super zadovoljna!!
A znači za ovo još ne znate!?A javi kad saznaš!

I znači da kad pošaljemo prof Banić svoj rad,pričekamo pa odemo kod prof Šuška po ocjenu??
U nadi da mu je poslala?
Super!

E Honda, a znači tebi je poslala mail zato kaj ono nekaj nije valjalo??

Ivy

Admin

Obavijest za redovne studente sa oglasne ploce

Podijeljeni smo u grupe

Šušak od A-K
cetvrtkom od 12,30 do 13,30
dvorana lll u Gundulicevoj

Banić od L-Z
raspored ce biti naknadno objavljen

zvrka

Obavijest za redovne studente sa oglasne ploce

Podijeljeni smo u grupe

Šušak od A-K
cetvrtkom od 12,30 do 13,30
dvorana lll u Gundulicevoj

Banić od L-Z
raspored ce biti naknadno objavljen
Ako netko danas ne stigne, jel možemo doć na upis ocjene kad profesor ima konzultacije? hvala...

Ivy

Admin

naravno da moze
tada on drzi konzultacije
i na njima ce upisivati ocjene

a prof. Banić nema konzultacije i zbog toga moramo cekati da odredi termin

Honda 900

Honda900 !
Da,ma ja sam super zadovoljna!!
A znači za ovo još ne znate!?A javi kad saznaš!

I znači da kad pošaljemo prof Banić svoj rad,pričekamo pa odemo kod prof Šuška po ocjenu??
U nadi da mu je poslala?
Super!

E Honda, a znači tebi je poslala mail zato kaj ono nekaj nije valjalo??
Da znaš ono kaj sam ti pričala...i mislim da sad neće odgovorit (mislim ako je ok). Ja sam u nedjelju poslala i još ništa nije odgovorila...makar bi bilo fer da napiše bar- rad vam je zadovoljavajući
Da šušku poslje 1.4 po ocjenu...

ivicaj

U prvoj kopiraonici na lijevo u Masarikovoj kada ideš od pravnog fakulteta prema centru, košta 11 kn, nebi reka da je teško naće, sad kad znate na posao.
doviđorno.

hedviga

Za koliko prof. Šušak odgovara na mail?
Poslala sam mu Pravilnik prije 3 dana, a još uvijek ništa!
easy...
šta bi žurio kad može polako:laughing:
ja sam isto tak prije 3 dana poslala i niš
nekom odgovori odmah, nekom ne
al bitno je da odgovori
frka je za prof.Banić
ona čini se nikom ne odgovara ili valjd javi sam ak neš nije dobro

kaj ćeš mu se ti nacrtat, recimo 2.04. na upis ocjena, bez obzira dal će ti se javit ili ne?

ANCI

Pozdrav! Pročitala sam prethodne postove pa zaključila ( ako sam u krivu molim vas ispravite me)! za ispit iz nomotehnike ( stari program prije bolonje moram) 1. otiči na konzultacije četvrtkom u 12. 30 kod profesora Šuška da mi da zadatak 2. u masarikovoj kopirati knigu, 3. napravit zadatak i poslati mu ga mailom da vidim dali je ok, 4. prijavit ispit i sa zadatkom i naučenom knjigom doči na ispit? Još jedno pitanje - još mi je ostalo građansko iz druge godine na koje idem u 6 mjesecu pa sdali mogu sve to obaviti prije npr. na dug? Hvala unaprijed.

Nji

Dobro si sve zaključila,ali to za dug ne znam,mislim da ga je to najbolje pitat kad odeš po zadatak,i dogovorit se sve s njim.Al u svakom slučaju si odi po zadatak,pa imaš vremena napravit ga...

Mustang11

Ja sam na konzultacijama još u veljači dobio ocjenu od prof. Šušak, prof. Banić sam početkom ožujka poslao rad ( samo Izmjenu zakona bez ostalog) pa mi je poslala da nije napravljeno sukladno Poslovniku Hrvatskog sabora i da to dopunim. Izmjenjeni rad sam poslao prije tjedan dana ali mi nije odgovorila. E sada problem mi je što sam radio Izmjenu i dopunu Zakona o sprečavanju nereda na športskim natjecanjima i ko za vraga sada je novi zakon na izglasavanju u Saboru - nadam se da neću zbog toga morati ponovno pisati neku drugu izmjenu.

hedviga

Ja sam na konzultacijama još u veljači dobio ocjenu od prof. Šušak, prof. Banić sam početkom ožujka poslao rad .
Kak je to moguće da si od prof.Šuška dobio ocjenu ako si izvanredni student?

Pa zar nije rekao na predavanjima da izvanredni dođu iza 1.04.njemu na upis ocjene koja će biti zbroj njegove ocjene i ocjene prof. Banić?
To bi značilo da i mi izvanredni trebamo očekivati neki posebni sastanak s prof.Banić, tj.da i ona upisuje neku ocjenu, no tako se nismo dogovorili. Zato mi je ova tvoja situacija čudna.

amalka

Pa zar nije rekao na predavanjima da izvanredni dođu iza 1.04.njemu na upis ocjene koja će biti zbroj njegove ocjene i ocjene prof. Banić?
To bi značilo da i mi izvanredni trebamo očekivati neki posebni sastanak s prof.Banić, tj.da i ona upisuje neku ocjenu, no tako se nismo dogovorili. Zato mi je ova tvoja situacija čudna.
i ja sam dobila od Šuška ocjenu, a prof Banić mi još ništa nije javila.
a valjda je Šušak javio onak informativno tu ocjenu, a kad mu prof Banić proslijedi svoje, onda će dati konačnu. valjda je tako..

hedviga

i ja sam dobila od Šuška ocjenu, a prof Banić mi još ništa nije javila.
a valjda je Šušak javio onak informativno tu ocjenu, a kad mu prof Banić proslijedi svoje, onda će dati konačnu. valjda je tako..
kolega mustang veli da je na konzultacijama dobio ocjenu od prof.Šuška-pretpostavljam da mu je onda i upisana u indeks
a ti si dobila ocjenu mailom
to je ta razlika, zato pitam
ne kužim zakaj je on na konzultacijama kao izvanredni dobio ocjenu, tj.da li mu je upisana

lara

Prof. Šušku polala sam pravilnik, a prof. Banić izmjene i dopune zakona isti dan. Prof. Šušak dao mi je ocjenu 4, a prof. Banić mi se nije javila. Izvanredni sam student. Mislim da ću početkom 4 mjeseca otići kod prof. Šuška na konzultacije da vidim o čemu se radi.

Honda 900

Ma upravo to. Kolega Mustang je dobio od prof. Šuška ocjenu, jer on svima odgovori, bilo na mail ako ste mu putem maila poslali rad, ili ako ste na konzultacije došli i tamo mu donijeli (onda će vam tamo pogledat i reć ocjenu).
Kaj se profesorice Banić tiče (vidite da je u medijim, i ima punoo problema) tako da ona vjerojatno nama neće odgovarat, jer bi i meni već odavno trebala odgovorit...( mislim da odgovori samo onda ako nešto ne valja, tako da to prepravite) nego će svoju ocjenu poslat prof. Šušku, i onda će on zbrojit te dvije ocjene, podijelit ih i koja nam izađe- ta će nam se upisivat u index.
Na upis ocjene se dolazi poslje 1.4. kod prof. Šušak.

OVO KAJ SAM NAPISALA VRIJEDI ZA IZVANREDNE STUDENTE - BOLONJA!!! za ostale ne znam tj. imaju neki drugi sistem, a ja sam bolonjac.

Mustang11

Da ja sam napisao da sam dobio ocjenu od prof. Šuška za Pravilnik i to da mi je ocjenu napisao na rad i tada mi je rekao da kad dobijem ocjenu od prof. Banić tada on zbroji ocjene podijeli na 2 i tu ocjenu upiše u indeks.
Samo što je bezveze iliti nepravedno što je nekima odmah upisao ocjene u indeks ako su kod njega bili prije predavanja za izvanredne...

Pa lijepo, kao i svatko tko mu donese rad koji je on zadao...
:laughing:

hedviga

Da ja sam napisao da sam dobio ocjenu od prof. Šuška za Pravilnik i to da mi je ocjenu napisao na rad i tada mi je rekao da kad dobijem ocjenu od prof. Banić tada on zbroji ocjene podijeli na 2 i tu ocjenu upiše u indeks.
e viš to nisi napisao u prethodnom postu
sad si puno jasniji
hvala ti

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks