Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
sutkinja ti ne komunicira mailom...tako je rekla na vježbama...do nje jako teško doći pa bi ti bilo najbolje nazvati Sanju u referadu pa se s njom konzultiraj kako i kada do nje...:blushed:molim nekog da mi pošalje mail od sutkinje Slavice Banić jer ne mogu ga naći, da mogu dogovoriti konzultacije da krenem pisati te vježbe pa...![]()
izvanredni imaju predavanja u 12 mj ali prošle godine nije bilo obavezno jer je sutkinja na stranicama faksa objavila grupe i zadatke...i rok do kojeg treba napraviti...iskreno, ta predavanja za izvanredne su meni bila baš bezveze jer nije ništa rekla u svezi pisanjem zadataka a ja potrošila lovu na vlak...:bored:eto bijah kod Sanje, sutkinja ne uzima od izvarednih pojedinačno već moramo doć na predavanja i tamo ćemo dobiti zadatak, al ja radim minimalno do 6-7 tak da ne znam kak to organizirat i to su predavanja utorkom i srijedom...
sutkinja je objavila popis za nas izvanredne negdje oko 23.12 ako se ne varam i imali smo vremena napisati to negdje do sredine 3 mj a ocjene smo dobili negdje u 6mj...izvanredni sam...popis je objavila na stranicama veleučilištadal si izvanredni il redovni,kad si dobila taj zadatak
ako si po bolonji ne prijavljuješ nomotehniku. e sad, neznam kako ide kod redovnih, ali kod izvanrednih su predavanja negdje u 12 mjesecu (2 dana) gdje ona objasni kak se rade zakoni, dobijete zadatak i onda ga predajete u referadu, ugl. čut ćete sve na predavanjima :wink5:Ljudi kad je taj ispit uopće i dal se treba prijavljivat to??? Ovo je najveća glupost od ispita ikad...
pa da ako si stari program onda prijavljuješ, ali mi po bolonji nismo nikaj prijavljivali, bar ja nisam, a položila sam :wink5:Andreja,a meni u referadi rekli da se prijavljuje...pa sam prijavil![]()
kako sad ispit??? a svi govore da je samo zadatak??? ništa mi nije jasno!!!Da li netko zna kada je ispit i gdje, dijete mi ima vodene kozice pa ne mogu otići pogledati?
Hvala!
Usmeni ispit je 14.11. u 12:45 u Gundulićevoj, vjerojatno u sobi br.3 ali treba provjeriti u referadi na dan ispita, tako mi gđa. Jug rekla!
nije obavezno, po meni jer je zadatak objavila na stranicama nakon predavanja, negdi 2tj poslije. e, pa ti odluči...dal su ta predavanja obavezna i kak budem ja znal koji mi je zadatak ako ne odem na predavanja???
ako su obavezna,nek mi neko kaže kad su pa da dođem...jel to 4.12?
piše na netu da su predavanja iz informatike i nomotehnike obveznanije obavezno, po meni jer je zadatak objavila na stranicama nakon predavanja, negdi 2tj poslije. e, pa ti odluči...
pisalo je tak i prošle godine, a na nomotehnici nas uopće nije zapisivalapiše na netu da su predavanja iz informatike i nomotehnike obvezna
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.