Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Na temelju članka 131. i 152. Zakona o radu (Narodne Novine, 137/04 - pročišćen tekst) Upravno vijeće Društvenog veleučilišta u Zagrebu donosiIvy jel ti možda znaš pravnu osnovu za izradu Pravilnika o rad DVZ. ??? (jer redovni studenti su već predali rad profesoru, a nitko ne želi napisat koja je točno, a mi izvanredni imali smo predavanja iz nomotehnike 2 dana i to nam je sve nabrzinu rečeno, pa sad se "snađi prijatelju"
pa mislim da bi bilo urednije i preglednije da je pisano na kompjutoru...ljepse ce se vidjet umjesto da je naskrakano rukomKako treba napisati zadatak?Rukom ili na kompjuteru?
Koliko ja znam može i jedno i drugo! Ukoliko nemaš pojma koji zakon bi uzela, obrati se profesorici mailom, pa će ti ona zadatki neki zakon...Treba mi pomoć oko prvog dijela zadatka za izvanredne. Da li treba napraviti izmjenu postojećeg zakona ili novi zakon. Bilo kakav savjet bi mi dobro došao, jer nemam baš neku pametnu ideju. Ne znam kako bi to trebalo izgledati.Na googlu nisam našla niš od pomoći. Unaprijed zahvaljujem.:confused2:
po zadatak ideš kod prof. Šuška na konzultacije, ja sam isto stari program i tako sam napravila. rok ti je poslje ovog u ožujku, od 4-8.05.2009, a prijave su 23-24.04.2009. inače, svi rokovi su ti objaljeni na portalu.molim te da li znaš kad je sljedeći rok, ne ovaj u drugom nego u 3. mj. ako ima iz nomotehnike ili možda u 4. mj... hvala.. također me zanima da li po zadatak kod prof. Šušak mogu ići i studenti koji studiraju po starom programu ili to vrijedi samo za bolonju... hvala molim za razumjevanje nisam iz Zagreba pa ne znam puno podataka...
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.