AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Vježbe iz nomotehnike

Adriana

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Re: Nomotehnika

dobro, ne moraš odmah vikati!
nisam sigurna u ništa, zato i pitam! a to sam zaključila po tome što si svi te zadatke međusobno šalju mailom, to sam vidjela čitajući ranije postove (pročitaj i ti malo).
jedna cura je nedavno položila tako da je odfurala tamo Pravilnik o radu Društv.veleučilišta i pitao ju je par pitanja nevezanih uz taj rad. a taj pravilnik je naravno PREPISALA OD NEKOGA i usput je i meni dala jednu kopiju. ja sam to mislila ipak izmijeniti ali sad je zadatak skroz promijenjen.
hej nisam vikala,ne rade svi isto,oni koji dobiju od nekoga oni ga preprave,pročitaju,isprave.(čitala sam postove).
ružno zvuči kako si odma sve iskritizirala,trebaš biti sretna da na jednostavan način možeš rješit taj predmet,ti bi rađe da te ispituje sat vremena i gnjavi,onda bi sve bilo super.
sretno u rješavanju zadatka.

bianca

Mladi član foruma kojeg zanima uprava

misliš da je to kritiziranje ako sam zaključila da se taj zadatak općenito prepisuje? pa nisam to izmislila niti sam ikoga vrijeđala zbog toga. samo sam iznijela činjenicu.

i kako to misliš "na jednostavan način riješiti ovaj predmet"? bio bi jednostavan da da se može prepisati, ali po tvom gledištu (da se to ne smije) onda nije baš jednostavan. pogotovo izvanrednom studentu koji ne poznaje druge studente, koji je imao samo jedno predavanje iz tog predmeta i koji doma ima malu bebu.

i ponavljam da ga nisam htjela prepisati od a-ž, ako ništa drugo zbog svoje sigurnosti! ali barem otprilike da vidim kako to treba izgledati.

freya

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.

meni se ovaj predmet cini ful jednostavan (a nisam iz zg, imam malu bebu, nisam bila ni na jednom predavanju i nemam pojma kako profesor izgleda). po mom misljenju, uopce ne trebaju rijeseni zadaci drugih kolega. teoretski je objasnjeno u borkovicevoj knjizi, a netko je "objesio" i skriptu s predavanja u skriptarnici. sto se tice samih zadataka i primjera, za 10 sec sam izguglala primjere. osjecam se potpuno kompetentnom to sama odraditi.:happy:

Adriana

upravo sam se vratila od prof.šuška dobila odličan (5) jako simpatičan profesor.savjetujem svima koji mogu da napišu rad i predaju.SRETNO SVIMA!

kolegice bianca,s ovakvim stavom nećete daleko dogurati,u daljnje rasprave s vama ne želim i neću ulaziti SRETNO!

Tihana I.

upravo sam se vratila od prof.šuška dobila odličan (5) jako simpatičan profesor.savjetujem svima koji mogu da napišu rad i predaju.SRETNO SVIMA!

kolegice bianca,s ovakvim stavom nećete daleko dogurati,u daljnje rasprave s vama ne želim i neću ulaziti SRETNO!
možeš li mi poslat zadatak na pm...mislim ne mogu isti imat ali da imam okvirno kak bi to trebalo izgledat?!

Nji

meni se ovaj predmet cini ful jednostavan (a nisam iz zg, imam malu bebu, nisam bila ni na jednom predavanju i nemam pojma kako profesor izgleda). po mom misljenju, uopce ne trebaju rijeseni zadaci drugih kolega. teoretski je objasnjeno u borkovicevoj knjizi, a netko je "objesio" i skriptu s predavanja u skriptarnici. sto se tice samih zadataka i primjera, za 10 sec sam izguglala primjere. osjecam se potpuno kompetentnom to sama odraditi.:happy:

Da google je super stvar, jel da?!
Tak sam i ja svoj napravila,Pravilnik o radu DV-a,i to ima već skoro godinu dana.Samo pomoću google-a,a tek poslije sam uspjela nabavit par primjeraka koji su kružili i po forumu,i među kolegama,i to takvih koji su bili i lošije ocjenjeni od mojeg,ja sam dobila 5,profesor je super.
Ja sam imala većih problema s Banićkom,mislim kao i svi prošle god,ne drito s njom,nego s čekanjem- dok ona ocijeni radove,pa dok upiše ocjene- strava!!!
Al i kod nje sam dobila 5, cure iz grupe i ja smo se potrudile i fakat napravile ok prijedlog zakona i isplatilo se!Nismo prepisale,a kod nje niti ne možeš prepisati,jer sve skuži odmah,i onda si u banani,nećeš dobit više od dva ziher!
Tak da stvarno ovaj predmet nije nikakav problem,gore bi bilo da stvarno moraš učiti teoriju...Kao po starom programu...

bianca

moja greška što nisam prvo išla na google vidjeti te primjere...isprike svima, znam što sad svi misle...
zapravo se još nisam primila tog predmeta i zadatka, ali mi se unaprijed činilo da nije baš jednostavno. samo se pripremam za njega pa sam htjela vidjeti kako drugi to rade.

Nji

Pa da, ne čini se jednostavno,još uz njihove nikakve upute i samo jedan dan predavanja(užas),al kad počneš radit zadatak,vidjet ćeš da je zanimljive nego učenje teorije.Bar je meni bilo.
Poanta je da se moraš snaći,kao i za pol toga na ovom našem dragom faksu!
Meni je google uvijek prvi ovak i onak za sve.I stvarno je jako koristan...

Sretno svima!!

Koji je sada zadatak?Pravilnik o radu DV-a?Ili kaj?

patti

znači ne moram ići kod šuška na konzulatacije ako ne želim, nego samo izaberem 1 od ova 2 ponuđena zadatka i riješim i odnesem kad završim?
znam da se ponavljam ali bolje i tako nego da nešto fulam, tx vam svima!!

Jasna

da li možda netko od vas izlazi sada na ispit, po starom programu? da li se zna kada će biti ispit?

freya

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.

mene zivo interesiraju ove (dez)informacije koje kolaju po i oko foruma da sad i "stari" studenti rjesavaju zadatak kod prof. Banic. nekoliko kolega koji studiraju po starom programu, a koji su nomotehniku rijesili izmedju lipnja i listopada 2009-te, reklo mi je su napravili samo zadatak za prof. Suska i odgovarali usmeno kod njega. pa me zanima zasto se to promijenilo, ako se promijenilo, u samo nekoliko mjeseci i to nepunih godinu dana prije krajnjeg roka do kojeg oni po starom programu moraju diplomirati. mislim, to samo dodatno komplicira stvari. ako smo upisali po starom programu, onda bi po starom trebali i polagati... ili?:confused2:

Tihana I.

mene zivo interesiraju ove (dez)informacije koje kolaju po i oko foruma da sad i "stari" studenti rjesavaju zadatak kod prof. Banic. nekoliko kolega koji studiraju po starom programu, a koji su nomotehniku rijesili izmedju lipnja i listopada 2009-te, reklo mi je su napravili samo zadatak za prof. Suska i odgovarali usmeno kod njega. pa me zanima zasto se to promijenilo, ako se promijenilo, u samo nekoliko mjeseci i to nepunih godinu dana prije krajnjeg roka do kojeg oni po starom programu moraju diplomirati. mislim, to samo dodatno komplicira stvari. ako smo upisali po starom programu, onda bi po starom trebali i polagati... ili?:confused2:
ppo starom programu-napravi jedan od dva zadatka od prof .Šuška i nauči i to ti je to

Jasna

da li netko od vas zna tko je predsjednik Upravnog vijeća Društvenog veleučilišta

Molim Vas, jel zna netko kad je ispit sljedeći tjedan?
ispit je 04.02. u 12:30 G10 soba 17/1

jadra

nakon čitanja svih ovih postova meni više nije ništa jasno, pa ću pitati još jednom. :frustrating:

studiram po starom programu i redovan sam student.

sad ne kužim jel i mi izaberemo neki od ova dva zadatka i napravimo pa odgovaramo i to je to ILI moramo na konzultacije po neki zadatak pa onda to napraviti i odgovarati?

hvala!

Tihana I.

nakon čitanja svih ovih postova meni više nije ništa jasno, pa ću pitati još jednom. :frustrating:

studiram po starom programu i redovan sam student.

sad ne kužim jel i mi izaberemo neki od ova dva zadatka i napravimo pa odgovaramo i to je to ILI moramo na konzultacije po neki zadatak pa onda to napraviti i odgovarati?

hvala!
vidim da se ne čitaju postovi od prije:)...po starom programu,napravi jedan od dva zadatka,prijavi ispit, izađi kod Šuška,nauči teoriju..prije odneseš zadatak na konzultacije četvrtkom pa se sve dogovoriš.

vukren

molila bih nekoga da mi pošalje svoj primjer ''pravilnika o poslovnoj tajni'' , da usporedim sa svojim, jer za neke stvari nisam sigurna.
Molim dobru dušu da mi pošalje na mail [email protected]

eh, i da - ima li neki rok do kada izvanredni studenti moraju predati zadatak prof. Šušku?

Hvala!!!

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks