Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
super,radim sljedeći tjedan u to vrijeme i kako predati rad kada ga nikako nema?ja sam danas predala rad i rekla mi je (teta iz referade) da ništa ne zna, tj. da ćemo sve znat kad se stavi na oglasnu ploču.. ne zna kada će to biti ali sigurno ne prije nego što prođe rok za predaju radova. ja se ne nadam ničemu prje sredine sljedećeg mjeseca.
Njegove su konzultacije četvrtkom u 12 i 30, no pošto ga prošli tjedan nije bilo, a neće ga biti niti sutra, rad se treba predati 2.6. u 12 i 30.
3. lipnja je blagdan (Tijelovo), neradni dan, pa je zasigurno zbog toga stavio dan prije.2.6. u srijedu? da nije 3.6.?
treba samo čisti pravilnikpitanje za pomoć ako netko može odgovorit jadnici koja u zadnji tren radi - da li i za Šuška treba napisat u istoj formi kao i za Banić - osnova za donošenje, ocjena stanja itd ili samo čisti pravilnik?
profesorica nije rekla koliko treba članaka i nema nekog pravila ali što više to bolje...Dali se netko sjeća,ima li neko pravilo koliko zadatak od Banić mora imati članaka?tnx
pa ja sam slala s postom, isto ko i moja frendica, samo kaj je ona poslala nekih 2 tjedna ranije, zvala u referadu kasnije i rekla joj teta da je dobila 5. ja sam zvala neki dan ali mi je bilo receno da prof.jos nije dosao po to. sad me malo to brine, s obzirom na ove postove da treba doci 2.6., al nadam se da ce i ovak proci :wink5:Da li je netko predavao rad prof. Šušku putem pošte ili maila, da li to prakticira za one koji stanuju vrlo daleko?
Odgovore na sva ova pitanja imas u prethodnim postovima, preko nekoliko puta - samo treba malo odvrtiti unatrag i citati. Da, znam lakse je ponovno ispocetka sve pitati, ali stvarno smo o tome pisali i pisali i pisali...:wink5:može li mi netko reći koja je procedura za ovaj ispit,i kako se dođe do zadatka,jer ja sam po starom i spremam ovoj ispit za 7mj.?unaprijed hvala
Pridružujem se pitanju, ako netko nešto sazna neka javi...a što je sa izvanrednima?
u gunduličevoj 10 gore na katu.mislim da je dvorana 9gdi ima profesor susak konzultacije?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.