AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Vježbe iz nomotehnike

ivančica

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Re: Nomotehnika

Zna li netko gdje mogu naći nekakve podatke o državnoj imovini, osim u zakonu o upravljanju drž. imovinom...
kako vama ostalima ide pisanje zadaća?

Andreja

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

jedna me kolegica zamolila da zanju postavim pitanje na forumu, pe evo pitanja :)

nju zanima dali te zadaće treba pisati na kompu ili ručno?

hvala unaprijed na odgovoru :D

josipa11

Za konzultacije ti je najbolje da nazoveš Sanju Storjak (ona je u onoj sobi prizemno) jer je ona meni rekla da za nas po starom programu ne treba zadatak, već da "samo" naučimo knjigu i da tako izlazimo na ispit. Ali, onaj tko je dobio zadatak već prije, može ga ponijeti sa sobom na ispit!
Najbolje se još malo raspitaj u referadi, to ti je najsigurnije!
U slučaju da se nešto promijenilo, javi i nama ovdje! :)

Tihana I.

jel zna netko šta točno trebamo radit u zadaći, radimo prijedlog zakona ili izmjene i dopune ili oboje?

ako zakon postoji radiš izmijene i dopune,ako ne postoji onda radiš prijedlog zakona...

Jel ko zna dal je istina da nas po starom programu ne trazi zadatak.Kad Banić ima konzultacije

mislim da Banić nema konzultacije,jer ona nije redovan profesor...mislim da po starom moraš naučiti gradivo...

PETRA22

Bok , možeš li i meni poslati primjer zadaće na mail [email protected]
unaprijed zahvaljujem...

Evo ako može još jedno pitanje i ako netko zna odgovor , bila bi mu zahvalna :)
Dobila sam za zadaću izmjene i dopune zakona o položaju vjerskih zajednica, pa me sad zanima jel radim izmjene postojećeg zakona ili moram izmisliti novi i na temelju njega raditi izmjene i dopune?

Twity

Bok , možeš li i meni poslati primjer zadaće na mail [email protected]
unaprijed zahvaljujem...

Evo ako može još jedno pitanje i ako netko zna odgovor , bila bi mu zahvalna :)
Dobila sam za zadaću izmjene i dopune zakona o položaju vjerskih zajednica, pa me sad zanima jel radim izmjene postojećeg zakona ili moram izmisliti novi i na temelju njega raditi izmjene i dopune?
Ja sam dobila izmjene(ne i dopune) Zakona o volontiranju i ja mijenjam postojeći zakon (mada ne baš preuspješno).

vlatkap

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.

a što ako se u zadatku ne spominju izmjene i dopune, onda pišemo samo prijedlog zakona ili?
onda valjda samo prijedlog zakona tj. valjda "izmišljaš" zakon, napraviš ga od početka do kraja po svojim idejama

maraya

mislim da DA ...
stoga bi i ja trebala ponovo pisat cijeli zakon o područjima poseben drž. skrbi??? pa ja ću poludit...uopće nam ta banićka nije dobro objasnila kaj trebamo radit,trebala je bit malo preciznija kaj se tih zadaća tiče...idem na konzultacije,pa sretno mi bilo...

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks