Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
aj pošalji mi na [email protected]oni kojima treba primjer zadataka tj zakona, budem vam ja poslala na mail svoje da vidite kako to izgleda..
samo,please, ostavite svoju mail adresu..
moze i meni..aj pošalji mi na [email protected]
ja isto nisam:S ..pa ako netko ima,da posalje..bila bih zahvalna.. [email protected]Jel itko od vas dobio primjer zadatka? Ja nisam,pa ako netko je neka pliz posalje na [email protected]. Hvalalala)
jel zna netko šta točno trebamo radit u zadaći, radimo prijedlog zakona ili izmjene i dopune ili oboje?
Jel ko zna dal je istina da nas po starom programu ne trazi zadatak.Kad Banić ima konzultacije
Ja sam dobila izmjene(ne i dopune) Zakona o volontiranju i ja mijenjam postojeći zakon (mada ne baš preuspješno).Bok , možeš li i meni poslati primjer zadaće na mail [email protected]
unaprijed zahvaljujem...
Evo ako može još jedno pitanje i ako netko zna odgovor , bila bi mu zahvalna
Dobila sam za zadaću izmjene i dopune zakona o položaju vjerskih zajednica, pa me sad zanima jel radim izmjene postojećeg zakona ili moram izmisliti novi i na temelju njega raditi izmjene i dopune?
onda valjda samo prijedlog zakona tj. valjda "izmišljaš" zakon, napraviš ga od početka do kraja po svojim idejamaa što ako se u zadatku ne spominju izmjene i dopune, onda pišemo samo prijedlog zakona ili?
stoga bi i ja trebala ponovo pisat cijeli zakon o područjima poseben drž. skrbi??? pa ja ću poludit...uopće nam ta banićka nije dobro objasnila kaj trebamo radit,trebala je bit malo preciznija kaj se tih zadaća tiče...idem na konzultacije,pa sretno mi bilo...mislim da DA ...
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.