AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Vježbe iz nomotehnike

DOMAGOOJ

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Re: Nomotehnika

pozdrav svima!
dali mi može netko poslati svoju radnju koja ima veze sa dopunama i izmjenama nekoga zakona samo da vidim kako bi to na kraju trebalo izgledati? hvala

plavusha

Mladi član foruma kojeg zanima uprava

jel nekome poblem da mi pošalje svoj zadatak ako ima već gotov ..čisto da vidim kako to izgleeda..ja dobila zakon o primopredaji vlasti

DOMAGOOJ

jel nekome poblem da mi pošalje svoj zadatak ako ima već gotov ..čisto da vidim kako to izgleeda..ja dobila zakon o primopredaji vlasti
imam ti ga ja već gotovog! samo ostavi mail da ti posaljem

Fireflower

pitanje za stari program: jel ispit na kraju usmeni ili pismeni? mene su malo zbunili u referadi, zaključismo na kraju da nitko ništa ne zna. haha!

sleeperica

Dali mi netko može reći dali moram slati jedan rad prof.Šušak, a drugi Banićki ili samo Banićki? Hvala

majolada

Hvala ti puno. Daj mi još samo reci... znači ne trebam ništa davat prof. Šušku?
nema prof. Šuška ove godine na nomotehnici a kad je bio kod njega je bio drugi zadatak,on nije imao veze sa zakonom

maatejaa89

ima li netko gotov bilo kakav zakon da mi posalje ak nije problem, da vidim kak bi to otprilike trebalo izgledat :(

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks