Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
za sada ne. otići ću sutra poslije posla do faksa pa ako će se znati nešto javim.Ima li kakvih novosti o ispitu za stari program kada će biti???
imam ti ga ja već gotovog! samo ostavi mail da ti posaljemjel nekome poblem da mi pošalje svoj zadatak ako ima već gotov ..čisto da vidim kako to izgleeda..ja dobila zakon o primopredaji vlasti
to i meni treba ako dobijes sta možes prosljediti na [email protected]moze li mi netko poslati zadatak o izmjenama ili dopunama zakona da vidim kako bi to trebalo otprilike izgledati.hvala. [email protected]
ostaviš jedan primjerak u referadi kod Sanje i to si onda Banička pokupi kod njeDali mi netko može reći dali moram slati jedan rad prof.Šušak, a drugi Banićki ili samo Banićki? Hvala
Hvala ti puno. Daj mi još samo reci... znači ne trebam ništa davat prof. Šušku?ostaviš jedan primjerak u referadi kod Sanje i to si onda Banička pokupi kod nje
nema prof. Šuška ove godine na nomotehnici a kad je bio kod njega je bio drugi zadatak,on nije imao veze sa zakonomHvala ti puno. Daj mi još samo reci... znači ne trebam ništa davat prof. Šušku?
ja sam misla sutra otić na konzultacije za redovne,pa ju pitat kolko ćemo još čekat...još uvijek se ništa nezna...
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.