Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
i ja se nadala da će biti u srijedu. Učiti ću po skripti, jer ne stignem drugačije. Pa kako bude, bit će. Postoji drugi rok:tongue2:Ispit je u ponedjeljak u 9 u sobi 3,neeeeeee ja još nisam počela učiti nekako sam se nadala da će biti u utorak srijedu barem,ali eto tak je kak je!!!(((
da li netko uči po skripti,ja da ali s tima da ću neke stvari po knjizi proć npr.,zastupnički dom i načela pa me zanima da li je moguće položit na temelju takvog učenja???))
a znam ali voljela bih to riješiti što prije,nadam se da će sutkinja biti ok jer i ja štrebam po skripti.))i ja se nadala da će biti u srijedu. Učiti ću po skripti, jer ne stignem drugačije. Pa kako bude, bit će. Postoji drugi rok:tongue2:
I ja se nadam da nas neće puno gnjaviti sa detaljima. Da li znaš jel ispituje jednog po jednom ili idemo svi odjednom u sobu?a znam ali voljela bih to riješiti što prije,nadam se da će sutkinja biti ok jer i ja štrebam po skripti.))
koliko sam čula koliko nas ima toliko unutra ide i piše se koncept!napišeš i onda odgovaraš.)I ja se nadam da nas neće puno gnjaviti sa detaljima. Da li znaš jel ispituje jednog po jednom ili idemo svi odjednom u sobu?
Propisi i opci akti u hrvatskom sustavu pravaMolim, ako je netko danas bio na ispitu, da napišete pitanja. Da li je bilo teško? Kakva je sutkinja Banić? Hvala
slažem se sa kolegicom,sutkinja je super ako vidi da znaš prekine te i odmah prelaziš na drguo pitanje i pomaže ti,ja sam dobila 5,pitanja:Propisi i opci akti u hrvatskom sustavu prava
Postupak donosenja zakona
Prijelazne i zavrsne odredbe
Bilo je vise nego OK, ja sam u jednom trenu bubnula neku glupost i cak sam mislila da zbog toga necu proci, a na kraju sam dobila 4. Bilo nas je troje i sve smo prosle
mislim da je rekla oko 15 članaka, ali da može biti više ili manje ako je to dobro napisano ( kaj god joj to značilo )bok svima e koliko treba napraviti članaka za zadatak ja imam prijedlog zakona, čini mi se da sam presažeto napisao ako netko zna
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.