AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Vježbe iz nomotehnike

Twity

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Re: Nomotehnika

Ja sam isto danas podigla svoj index i to sam morala doći osobno jer je rekla Sanja da ga ne može podinuti nitko drugi osim mene..

Slavica

redovni trebaju predati zakone DO 15.5., dakle bilo koji dan do tada..

mica

Mladi član foruma kojeg zanima uprava

Ispit je u ponedjeljak u 9 u sobi 3,neeeeeee ja još nisam počela učiti nekako sam se nadala da će biti u utorak srijedu barem,ali eto tak je kak je!!!(((

da li netko uči po skripti,ja da ali s tima da ću neke stvari po knjizi proć npr.,zastupnički dom i načela pa me zanima da li je moguće položit na temelju takvog učenja???))

akascha

Ispit je u ponedjeljak u 9 u sobi 3,neeeeeee ja još nisam počela učiti nekako sam se nadala da će biti u utorak srijedu barem,ali eto tak je kak je!!!(((

da li netko uči po skripti,ja da ali s tima da ću neke stvari po knjizi proć npr.,zastupnički dom i načela pa me zanima da li je moguće položit na temelju takvog učenja???))
i ja se nadala da će biti u srijedu. Učiti ću po skripti, jer ne stignem drugačije. Pa kako bude, bit će. Postoji drugi rok:tongue2:

mica

i ja se nadala da će biti u srijedu. Učiti ću po skripti, jer ne stignem drugačije. Pa kako bude, bit će. Postoji drugi rok:tongue2:
a znam ali voljela bih to riješiti što prije,nadam se da će sutkinja biti ok jer i ja štrebam po skripti.))

akascha

a znam ali voljela bih to riješiti što prije,nadam se da će sutkinja biti ok jer i ja štrebam po skripti.))
I ja se nadam da nas neće puno gnjaviti sa detaljima. Da li znaš jel ispituje jednog po jednom ili idemo svi odjednom u sobu?

mica

I ja se nadam da nas neće puno gnjaviti sa detaljima. Da li znaš jel ispituje jednog po jednom ili idemo svi odjednom u sobu?
koliko sam čula koliko nas ima toliko unutra ide i piše se koncept!napišeš i onda odgovaraš.)

matea

dajte ljudi molim vas jel netko ima zadatak o izmjenama i dopunama zakona o srednjem skolstvu,vec mi po stoti put to vraca dajte,pa ak netko ima da mi posalje da vidim kak to izgleda

akascha

Molim, ako je netko danas bio na ispitu, da napišete pitanja. Da li je bilo teško? Kakva je sutkinja Banić? Hvala

ivaka

Molim, ako je netko danas bio na ispitu, da napišete pitanja. Da li je bilo teško? Kakva je sutkinja Banić? Hvala
Propisi i opci akti u hrvatskom sustavu prava
Postupak donosenja zakona
Prijelazne i zavrsne odredbe

Bilo je vise nego OK, ja sam u jednom trenu bubnula neku glupost i cak sam mislila da zbog toga necu proci, a na kraju sam dobila 4. Bilo nas je troje i sve smo prosle

mica

Propisi i opci akti u hrvatskom sustavu prava
Postupak donosenja zakona
Prijelazne i zavrsne odredbe

Bilo je vise nego OK, ja sam u jednom trenu bubnula neku glupost i cak sam mislila da zbog toga necu proci, a na kraju sam dobila 4. Bilo nas je troje i sve smo prosle
slažem se sa kolegicom,sutkinja je super ako vidi da znaš prekine te i odmah prelaziš na drguo pitanje i pomaže ti,ja sam dobila 5,pitanja:

načela,objasniti jasnoću
objektivne pretpostavke za izradu propisa
centralni(središnji dio)strukture pravnog propisa

jadra

jel ovaj ispit inače bude neki određeni dan u tjednu ili svaki rok drukčije? tnx

zoki

bok svima e koliko treba napraviti članaka za zadatak ja imam prijedlog zakona, čini mi se da sam presažeto napisao ako netko zna

vlatkap

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.

bok svima e koliko treba napraviti članaka za zadatak ja imam prijedlog zakona, čini mi se da sam presažeto napisao ako netko zna
mislim da je rekla oko 15 članaka, ali da može biti više ili manje ako je to dobro napisano ( kaj god joj to značilo )

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks