AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Vježbe iz nomotehnike

krika23

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Re: Nomotehnika

da li itko zna kad se u čet može doći po indeks? je li ikome rečeno kad će završiti s upisivanjem?:frustrating::unsure:

majolada

nazvat ću ja sutra sanju pa ju upitati kak i kad mogu doći do sutkinje Banić, i neka mi točno napiše ili precrta šta nije dobro ili jednostavno neka mi da drugi zakon pa ću ponovno napraviti, mislim za svaki ispit ubijamo se od učenja i onda na nekim vježbama sve stane ne možeš diplomirati zbog vježba pa čekaj, jasno da sam lud i ljut:angry:
piše ti na stranici veleučilišta

Konzultacije za studente koji trebaju ponoviti radove održat će se isto u četvrtak, 5. srpnja 2012. u 9:30 u G 10, soba 3A.

martina_sk

Administrator

vjerovatno će bit jer će imati konzultacije još za one koji trebaju ponovit radove: http://veleuciliste.pravo.hr/veleuciliste/studij
Konzultacije za studente koji trebaju ponoviti radove održat će se isto u četvrtak, 5. srpnja 2012. u 9:30 u G 10, soba 3A.
pa to je prošlo i onda kad si to napisala :)) a ja nigdje nisam vidjela da imaju konzultacije za one koji ponavljaju... mora da sam ćorava i s naočalama :D

Andreja

pa to je prošlo i onda kad si to napisala :)) a ja nigdje nisam vidjela da imaju konzultacije za one koji ponavljaju... mora da sam ćorava i s naočalama :D
:rofl::rofl: tek sad vidim, a jesam smotana :tongue2:

anita13

Mladi član foruma kojeg zanima uprava

i kad je rok za ponavljanje radova,ai dal je šta spomenula da to vrijedi i za one koji namjeravaju tek napisati

magistra

Dragi moji, da li netko zna gdje se može nabaviti knjiga Nomotehnika autora Ive Borkoivća? Hvala unaprijed

banana

rečeno mi je da ne treba više zadatak za ispit, živim u tom uvjerenju... imam li pravo po starom sam programu izvanredni ? hvala unaprijed pozdrav :)

Andreja

rečeno mi je da ne treba više zadatak za ispit, živim u tom uvjerenju... imam li pravo po starom sam programu izvanredni ? hvala unaprijed pozdrav :)
stari program ima samo ispit, ne moraš nikakav zadatak radit :wink5:

banana

pozdrav opet ja :D zna li itko kad je ispit sad od 10.-14. 9. gledam na stranici ne pise unaprijed zahvalna :D

struja1608

Jel možda netko zna hoće li biti moguće predati rad na dekanskom roku (naravno ako će biti odobren)???

scenadena

Može li netko objasniti taj ispit? stari sam program pa me zanima kako to izgleda? koliko je vremena potrebno za spremiti ispit? hvala

kristinap

Može li mi neko reći što se radi na nomotehnici?
Zakaj se prijavljuje taj ispit, kakav se to zadatak dobije na ispitu???(tek sam se upisala)

Andreja

Može li mi neko reći što se radi na nomotehnici?
Zakaj se prijavljuje taj ispit, kakav se to zadatak dobije na ispitu???(tek sam se upisala)
ako si po bolonji ne prijavljuješ ga kao i ostale ispite, nego na predavanju dobijete zadatak, e sad ovisi dal si redovan ili izvanredan, ako si redovan mislim da oni rade u grupama, a izvanredni svatko sam, da napišete zakon neki koji vam ona odredi. ma lagano niš se ne birni, prije toga će vam sutkinja sve objasnit :happy:

kristinap

ako si po bolonji ne prijavljuješ ga kao i ostale ispite, nego na predavanju dobijete zadatak, e sad ovisi dal si redovan ili izvanredan, ako si redovan mislim da oni rade u grupama, a izvanredni svatko sam, da napišete zakon neki koji vam ona odredi. ma lagano niš se ne birni, prije toga će vam sutkinja sve objasnit :happy:
daj mi reci taj zakon koji nam odredi da moramo pisati izmislimo ga ili uređivamo postojeći? :happy:

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks