AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Vježbe iz nomotehnike

Maja69

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Re: Nomotehnika

o čemu bi mogli pisati u prijedlogu o izbornoj promidžbi kad se većina toga odnosi na financiranje ovog i onog, dal treba spominjat izbor za predsjednika i zastupnike? sve ostalo je donekle jasno, forma, itd, ali koja je ključna tema u tom prijedlogu??

maariija18

Mladi član foruma kojeg zanima uprava

i mene isto zanima koja je ustavna osnova za zakon o izbornoj promidžbi , dali je to clanak 6 il mozda cak 80 , nemam pojma stvarno :/

Dolla

Miss Gates

Rekla je do sutra, nadam se da će tako i biti i da se nećemo više morati natezati s njom nego konačno krenuti s pisanjem..

Dolla

Miss Gates

Ja ovaj put sigurno neću ali ovo sve s njom više nema smisla, niti nas je išta naučila niti izvršava svoje obveze.

Otam

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

Na tim konzultacijama je rekla da se dan prije vratila iz Gruzije i da joj je fakultet treca obaveza i da ne zna kad ce sto stic napravit. Ja samo ne razumijem zasto je prihvatila i taj posao ako nema vremena. Muci i sebe i nas.

Dolla

Miss Gates

Meni uopće nije jasno kako netko tko je sudac Ustavnog suda uopće smije još negdje raditi kada Ustav jasno kaže da ne smije. Ali ipak je ovo Hrvatistan pa je to izgleda samo mrtvo slovo na papiru.

Već kad si spomenuo/la konzultacije, je li još što rekla?

jelenko.wt

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.

kaj je ona na ustavnom sudu??? kaj nije na općinskom/županijskom?

ista stvar kako je nije bilo mjesec dana usred semestra jer je bila isto negdje vani. ako znaš da nemožeš održati trećinu predavanja kak onda pristaneš na to?? i ti debili na faksu koji dopuštaju tak nekaj...

Dolla

Miss Gates

Na Ustavnom je, imaš sastav na službenoj stranici suda a i to je zilijun puta spomenula na predavanjima.

Dolla

Miss Gates

Nije joj sad u opasnosti pozicija, to je bilo prije par godina još dok je HDZ bio na vlasti (ona je njihova igračica mislim). Ali mi smo joj nebitni u svakom slučaju, vidi se.

Aine

Nase su joj zadace sad nebitne - kad joj je pozicija u opasnosti!!!
Ne, ovo je iz 2009. Ovaj link sam stavila eto tako malo da se zna. Ona vam je bila Mesićeva igračica. No, vidim da su ove godine još veći problemi s njom nego prošle. Sretno vam svima ja sam s njom svoju avanturu zavrsila.

jelenko.wt

politička igračica znači... nije ni čudo kaj je na faksu bez obzira na neodgovornost prema studentima

Aine

politička igračica znači... nije ni čudo kaj je na faksu bez obzira na neodgovornost prema studentima
Ultra politička! Očito joj nije dovoljno ovoliko para koliko ima, pa eto da si malo skupi i na ovaj način.

Tončica

Mladi član foruma kojeg zanima uprava

Ne, ovo je iz 2009. Ovaj link sam stavila eto tako malo da se zna. Ona vam je bila Mesićeva igračica. No, vidim da su ove godine još veći problemi s njom nego prošle. Sretno vam svima ja sam s njom svoju avanturu zavrsila.
A baš sam dobila dojam da joj je Mesić trn u oku, obzirom da ga ne propušta spomenuti u negativnom kontekstu, i to barem 4 puta dosada.

Ovak, na konzultacijama ona nije rekla ništa novoga, niti išta rasvjetlila, samo da će vraćati radove koji su prepisivanje. S jedne strane trubi kako ne očekuje od nas da čudo od zakona, dok s druge strane pili na sitnicama... totalno kontradiktorna žena. Kolegica jedna i ja smo donijele prijedlog, međutim nije htjela čuti da se pogleda, što je bezveze. Taman da je u potpunosti popljuvala radove dobili bismo bolji uvid kako šta treba napraviti i to na konkretnim primjerima. Ovako, filozofija unedogled, bez glave i repa, a da ne spominjem konkretnost.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks