Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Izgleda da ipak neće tako biti i da ćemo se morat natezati s njom!Rekla je do sutra, nadam se da će tako i biti i da se nećemo više morati natezati s njom nego konačno krenuti s pisanjem..
http://www.jutarnji.hr/slavica-banic-mora-iz-ustavnog-suda/285666/kaj je ona na ustavnom sudu???
Nase su joj zadace sad nebitne - kad joj je pozicija u opasnosti!!!
Ne, ovo je iz 2009. Ovaj link sam stavila eto tako malo da se zna. Ona vam je bila Mesićeva igračica. No, vidim da su ove godine još veći problemi s njom nego prošle. Sretno vam svima ja sam s njom svoju avanturu zavrsila.Nase su joj zadace sad nebitne - kad joj je pozicija u opasnosti!!!
Ultra politička! Očito joj nije dovoljno ovoliko para koliko ima, pa eto da si malo skupi i na ovaj način.politička igračica znači... nije ni čudo kaj je na faksu bez obzira na neodgovornost prema studentima
A baš sam dobila dojam da joj je Mesić trn u oku, obzirom da ga ne propušta spomenuti u negativnom kontekstu, i to barem 4 puta dosada.Ne, ovo je iz 2009. Ovaj link sam stavila eto tako malo da se zna. Ona vam je bila Mesićeva igračica. No, vidim da su ove godine još veći problemi s njom nego prošle. Sretno vam svima ja sam s njom svoju avanturu zavrsila.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.