AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Vježbe iz nomotehnike

nikita91

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
jesi dobila od nekog? mogu ti ja poslat, moja grupa je dobila 4, samo pošalji mail.
Takodjer bih bila zahvalna na primjeru pozitivne zadace! Meni i ostatku moje grupe je nejasno sve u vezi ovog predmeta!
Ali koliko vidim..slicne su situacije bile i prijasnjih godina!

Koliko njoj otprilike vremena treba da ispravi zadace?!

grofica

Re: Nomotehnika

meni nije jasno zasto zakon o izbornoj promidzbi a ne financiranju izborne promidbe, zakon o samoj promidbi ni ne postoji,
Ekipa,

molim Vas ako netko ima rijesen zadatak iz Nomeotehnike da mi ga posalje neovisno o temi, samo da vidim tehniku pisanja...

Nisam bila na predavanjima jer radim po 12 sati svaki dan.

Bila bih vam puno zahvalna!

Unaprijed puno hvala!

[email protected]

grofica

jesi dobila od nekog? mogu ti ja poslat, moja grupa je dobila 4, samo pošalji mail.
Vina podrav,

bila bi ti jako zahvalna ako bi mi poslala zadacu na mail: dina grorf @net.hr

Naime, radim po 12 sati I nisam stigla na predavanja.

Puno hvala!

Dina

skne13

da li mogu biti dva članka ustava ustavna osnova za donošenje zakona o izbornoj promidžbi?

heli

profesorica je na predavanju rekla da je ustavna osnova za, prijedlog zakona o financiranju izborne promidžbe za izbor predsjednika republike hrvatske hrvatske, čl 2 stavak 4 u svezi čl 6, ili u svezi čl 80 stavka 1, nisam tocno skuzila i nije mi bas jasno

čl 2 stavak 4 u svezi čl 6 ili čl 80 stavka 1

skne13

profesorica je na predavanju rekla da je ustavna osnova za, prijedlog zakona o financiranju izborne promidžbe za izbor predsjednika republike hrvatske hrvatske, čl 2 stavak 4 u svezi čl 6, ili u svezi čl 80 stavka 1, nisam tocno skuzila i nije mi bas jasno

čl 2 stavak 4 u svezi čl 6 ili čl 80 stavka 1
prijedlog zakona o izbornoj promidžbi odnosi se na sve izbore(lokalne,predsjedničke,parlamentarne)
rekla je da mogu biti za sve ista pravila ili posebno lokalni,parlam. i predsjednički

lock

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

dali je taj rad dovoljno zaklamati ili treba kaj drugo, postoji li kakvo pravilo u vezi toga?

Marinchy

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.

Dovoljno je zaklamati. Ne postoji pravilo, iako su neki stavljali i u prozirne fascikle.

karosa

ja ne mogu u ZG do petka tj. tek u ponedjeljak dal će mi htjeti primiti rad?

beatgormit

VJEŽBE IZ NOMOTEHNIKE – ZADAĆE
Osobe s prezimenima od A-E pišu zadaću: PRIJEDLOG ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O POSTUPKU PRIMOPREDAJE VLASTI
Osobe s prezimenima od F-N pišu zadaću: PRIJEDLOG ZAKONA O IZBORNOJ PROMIDŽBI
Osobe s prezimenima od NJ-Ž pišu zadaću: PRIJEDLOG ZAKONA O ZABRANI MOBINGA NA RADNOM MJESTU

Upute:
- prijedlog mora sadržavati sadržaj prijedloga zakona sukladno Poslovniku Hrvatskog sabora;
- napisati ukupno 10 članaka na način da prijedlog ima uvodne odredbe, centralni dio, kaznene te prijelazne i završne odredbe;
- Zadaće slijede predavanja za izvanredne studente održana 19. i 20. prosinca 2014.

- Konzultacije u svezi zadaće održat će se 3. ožujka u 17:00 sati G10, D II./prizemlje.
- Zadaće se predaju u studentskoj referadi, soba 14/I. kat, G10;
- prvi rok; 31. 03. 2014. (ponedjeljak)
- drugi rok 30. 05. 2014. (petak).

- Potpisi i ocjene upisivati će se od 1.-10. 07. u jednom terminu (točan dan i vrijeme objavit će se
naknadno), s time da oni studenti kojima je to zadnji ispit mogu ocjenu dobiti i ranije.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks