AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Vježbe iz nomotehnike

dina28

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Re: Nomotehnika

hvala :)slazem se . znaci stavili ste da se odnosi na donosenje zakona ako sam dobro shvatila? da to je i mene bunilo , oko par sam se dvoumila...mislila sam mozda cak da jedan dio iz cl 6 koji se odnosi na financiranje da je i to mozda , al opet to se odnosi samo na političke stranke...

peroz

Ima tko kakav savjet, pomoć kako treba izgledati i što se sve može dodati kod prijedloga zakona o postupku primopredaje vlasti? Hvala unaprijed!
I mene zanima, Koja je ustavna osnova ??? Kak je to cl.2 st 4, tog ni nema u ustavu... koji k... kaj se treba uopce pisat tu ??

Dajte se javite da si međusobno podjelimo i olaksamo, predamo to i gotovo.

dina28

kolege sta ste napisali za OCJENU POTREBNIH SREDSTAVA ZA PROVEDBU ZAKONA (zakon o financiranju izborne promidzbe)?hvala

kruska

Moramo li pisat novi zakon o postupku primopredaje vlasti ili izmjene i dopune ? Hvala

dina28

kolege zakon o financiranju izborne promidzbe... znam da je profa rekla da se to odnosi na financiranje izborne promidzbe za zastupnike u hr saboru,predsjednika te clanovi pred tijela jedinica lokalne i regionalne samouprave i naglasila je to troje a kaj je sa zastupnicima u europskom parlamentu?hvala :)

brineta12

Jel zna tko da li trebaju dolaziti u srijedu oni koji nisu polozili drugu godinu posto im se ocjena ne moze upisati

anita1989

Pozdrav, jel zna neko jel se moze rijesiti ovaj predmet iako nismo jos rijesili cijelu drugu, pa nam cuvaju ocjenu i upisu kad rijesimo drugu ili ne mozemo to rjesavati prije? ista stvar sa praksom, jel ju mozemo rijesiti ak nemamo jos rijesenu drugu god? Hvala ;)

brineta12

Nomotehnika se može riješiti i profa ti čuva ocjenu godinu dana ako nemaš položenu drugu, pa kad ju položiš onda možeš tek upisati ocjenu iz nomotehnike

jelka21

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.

sta ne mozemo predati zadace do 1.9. mi koji nismo? ja sam slala sanji mail i kaze da je jedini rok za predaju bio do 1.6. i da drugih nema????

Proslijedila sam Vaš upit sutkinji i dala je jesenski rok za predaju zadaća a to je četvrtak, 10.9.
evo sanjin odgovor na mail, akokome treba informacija

fakin

Super Moderator
može li netko reći što se radilo na ovim vježbama i ako zna mogu li izvanredni studenti dolaziti na vježbe za redovite?

Antoniaa

Otvoren je novi rok za prijavu Vježbi iz nomotehnike za studente javne uprave.
Rok je 25. 11. 2015.
Rok prijavljuju studenti koji su izvršili obaveze iz Vježbi a iste nisu prijavili za prošli rok.
Upis ocjena biti će 25. studenoga (srijeda) u G10, dvorana VIII. u 13:00 h.

fakin

Super Moderator
tko drži predavanja iz nomotehnike ove godine? je li ova ustavna sutkinja koja je očito mamiću pomagala da krši zakone i prođe nekažnjeno ili profesorica lalić novak?

selma

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
tko drži predavanja iz nomotehnike ove godine? je li ova ustavna sutkinja koja je očito mamiću pomagala da krši zakone i prođe nekažnjeno ili profesorica lalić novak?
:grin:

Prošle god je bila Slavica Banić. Vjerujem da bi mogla i ove. Možda netko od redovnih tko ide na nomotehniku može dati info?

fakin

Super Moderator
Ako je i dalje ona onda je to sramota za nas fakultet da predavanja drzi osoba koja pomaze najvecem kriminalcu u drzavi da krsi zakone i prode nekaznjeno

Antoniaa

Slavica Banić. Kad sam zvala Sanju vezano za rokove, rekla je da ona predaje.

Otam

Haha predobro. Budući da će HDZ najvjerojatnije opet pobijediti na izborima predavat će Banićka još godinama na fakultetu:D

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks