AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Vježbe iz nomotehnike

mape5

Super Moderator
ha... sutkinja Banić je održala predavanje u predviđenom rasporedu održavanja predavanja za izvanredne studente. Poprilično mi je nesimpatična. ali dobro, nema veze.
Dakle, objaviti će zadatak na web stranici, ali mislim da moramo napraviti izmjene i dopune nekog zakona. Rekla ona na predavanju al... čim spomene da će objaviti više se nisam trudila slušati i pisati.

Raspravljali smo o zakonu o pravima bivšeg predsjednika. Popljuvala ga ono, uzduž i poprijeko... mislim si ja ...pa nemreš baš tako, al očito može.
Gnjavila jel čitamo novine.... ma ne čitam ih, samo bombastične naslove na internetu i prikaze zgodnih momaka :) christiano ronaldo, manekeni i tako, pa malo o životinjama, misterijima i nekaj o djeci, žuži jelinek i to. Pa je zaključila da želimo živjeti mirnim i bezbrižnim životom... Pa naravno

Eto vrag me nanio slušati dnevnik sinoć i tamo onaj nemoralni kvazibranitelj Crnoja...pa sva se iznervirah... pa nebum više gledala ta sranja.....

fakin

Super Moderator
predavanje prof banić je bilo potpuno neprofesionalno i izvan bilo kakvih pravila struke. više od pola predavanja je posvetila pljuvanju po sdpu i hnsu što nema nikakve veze s našim predmetom, fakultetom niti pristojnim i profesionalnim ponašanjem...pa jesmo li mi krivi što se ona nalazila s najvećim kriminalcem u državi i što ju je soa pratila i to otkrila? sad joj je cijeli svijet kriv zbog toga...stvarno nevjerojatno

mape5

Super Moderator
najgroznije predavanje do sada od kada sam na faksu, a ima ohoho godina. Krajnji neprofesionalizam - možda bi to trebali prijaviti?

makar kaže mi kolegica koja je slušala to predavanje prije 4 godine da su bila ista i identična. Ista situacija.

fakin

Super Moderator
moje skromno mišljenje je da je sramota za državu da na najuglednijem pravnom fakultetu u državi ovakva osoba drži predavanja i ocjenjuje studente:

Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminala (USKOK) provodi istragu o tome tko je neovlašteno razotkrio tajne mjere kontrole telefona sutkinje Ustavnog suda Slavice Banić i sabotirao važnu antikorupcijsku istragu
Istražna tijela imala su ozbiljne indicije da su Mamić, od ranije pod istragom zbog porezne utaje, i ustavna sutkinja Banić uključeni u moguće počinjenje kaznenog djela. Mamić je, po informacijama Telegrama, sa sutkinjom Banić dogovarao ustavnu žalbu za rušenje prijedloga novog Zakona o sportu

Nedugo nakon toga Županijski sud u Zagrebu, na zahtjev USKOK-a, odobrio je tajne mjere nadzora mobilnog telefona sutkinje Banić, šefa GNK Dinama Zdravka Mamića, njegova intimusa zlatara Paška Dodića i dopredsjednika HNS-a Damira Vrbanovića.

Više od osamdeset poziva, u razdoblju od 1. kolovoza do 30. rujna 2015. ostvareno je između dva broja: sutkinje Banić i zlatara Dodića. Analizom pozicija mobitela i baznih stanica, u ciljanom razdoblju prošlog kolovoza, Banić i Dodić nalazili su se u Zadru. Ne uvijek na istom mjestu, ali u dosegu susjednih baznih stanica. Istražitelji zbog toga nisu isključili mogućnost i njihovih fizičkih susreta. Nakon tih telefonskih razgovora Banić i Dodića, vrlo često su slijedili njegovi pozivi Zdravku Mamiću. Ponekad i četvrtom čovjeku, sudioniku važne operacije rušenja Zakona o sportu, potpredsjedniku HNS-a Damiru Vrbanoviću.

ivancica21

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
pozz ekipa..

ima li netko primjer prijedloga zakona o postupku primopredaje vlasti od prijašnjih zadaća da je predao i da je pregledano? kako šta pisati? s predavanja ništa jasno bilo nije.. predavanja za izvanredne nemaju ni glavu ni rep..

hvala punoo :):D

ethela

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Hej,ljudovi,imamo zadaću izmjene i dopune zakona o postupku primopredaje vlasti---da li je itko imao tu zadaću nekada,da vidimo okvirno kako to uopće napisati,ne znam otkuda da krenem,pa ako me itko može uputiti,bila bi zahvalna! :)

Silvia

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Kolko sam ja shvatila, moramo napraviti izmjene i dopune tog zakona kako mi smatramo da bi trebao izgledati. Mislim da se treba samo malo poigrati sa pravima i ovlastima dužnosnika, ubacit neki nadzor... uglavnom, i ja još tapkam u mjestu, ne znam kako krenuti.

apoljon

Studenti koji su u ovoj akademskoj godini slušali Vježbe iz nomotehnike i koji izvrše prijavu (u studomatu) za ispitni rok 25. veljače 2016. imaju zadatak izraditi zadaću na temu:

REDOVITI STUDENTI: "IZMJENE I DOPUNE ZAKONA O JAVNOM OKUPLJANJU"

IZVANREDNI STUDENTI:„IZMJENE I DOPUNE ZAKONA O POSTUPKU PRIMOPREDAJE VLASTI“.

Smjernice za izradu zadaća u vidu konzultacija održat će se u G10, dvorana VIII/I. kat u ponedjeljak 15. veljače 2016.:

-za redovite studente u 15:00 sati

-za izvanredne studente u 16:00 sati

Mislim da cemo tek tad vidjeti kaj trebamo? kako to napravit? zasto? Na predavanju za izvanredne sve smo prosli, osim kako napisati tu zadacu.

brineta12

Jel ima netko situaciju da je ima ocjenu iz nomotehnike od prošle godine i koja se čuva do 6 mj a da nije položio sve iz druge godine?? jel možda tko bio na predavanju pa da zna šta s nama. Moramo li sad opet iznova pisati i predati zadaću za ovaj zadatak??

ethela

Ljudovi,zar nitko prije imao zadaću vezanu za Zakon o postupku primopredaje vlasti??Ajmo pomagajte! Što ,kako? :)

mape5

Super Moderator
u ponedjeljak je sastanak sa studentima, vezano za upute pisanja izmjena zakona. gore je kolega apoljon objavio termine.

lijepo se svi nacrtajte tamo ;)

Luna20

Jel ima netko situaciju da je ima ocjenu iz nomotehnike od prošle godine i koja se čuva do 6 mj a da nije položio sve iz druge godine?? jel možda tko bio na predavanju pa da zna šta s nama. Moramo li sad opet iznova pisati i predati zadaću za ovaj zadatak??
ja sam ta...mene isto zbunjuje ova obavijest na web stranici....ja sam sad položila sve iz druge pa sam prijavila za ovaj rok i nije mi jasno jel mi se priznaje ocjena ili ne..čak mislim da je jednom bila spomenula da se čuva godinu dana,ali nisam sigurna..na ovom faxu nikad ne znas :O

uglavnom,našla sam stare bilješke sa onih konzultacija i piše da se ocjena čuva godinu dana..do 6. mjeseca ove godine..znači ako si predala u 6. mj prošle godine ,vrijedi ti do tad . :)

Posljednje uređivanje od moderatora:

mat

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Pozdrav, jel ima netko da je bio jučer na konzultacijma? Ja sam planirala ići ali sam se nažalost zadržala na poslu, pa ako ima netko tko je bio da podijeli informacije šta i kako napiasti taj zakon. Hvala unaprijed

katarina.g

Jel itko ima informaciju dal mi koji nismo još rješili drugu godinu možemo predat rad pa da nam prof. čuva ocijenu?

fakin

Super Moderator
možemo, samo predaš u referadu kod sanje i kad položiš sve s druge godine imat ćeš mogućnost prijave preko studomata i onda će ti profesorica upisati ocjenu

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks