AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Vježbe iz nomotehnike

sufi

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Sutkinja Banić ti ne komunicira mailovima s studentima, bar do sada to joj je bila praksa. Ono kaj trebaš vezano uz nju odeš Sanji u referadu i s njom to dogovoriš

mape5

Super Moderator
da to je rekla i na predavanjima ... nema komunikacije mejlom sa studentima, jer kako bi onda ona stizala raditi svoj posao????!?!?!?

selma

Ima li netko od prošlog roka tko je riješio nomotehniku, a da želi svoju zadaću podijeliti sa mnom, da vidim čist kak to izleda? :D

fakin

Super Moderator
a evo kolegica je prije 2 mjeseca obećala poslati pa mi i dalje čekamo...

Danas ću poslati svoj rad u skriptarnicu, inače, moja ocjena je 2, pa možda nekome bude pomoglo čisto da vidi kak to treba izgledati, a ako kolegica Tina koja je dobila odličan ovo čita, molila bih da se javi svima nama ovdje i kaže kako je to uspijela. Što je to trebalo napisati da dobiš odličan???

Silvia

Evo zadaća je poslana na mail uredništva, bit će ubrzo u skriptarnici. Hvala ti fakin na podsjetniku :rolleyes:

Aine

Vidim da muku mučite s ovim nepotrebnim predmetom. Ako slučajno negdje prokopam svoj rad, pošaljem i ja.

Kvizoman2

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Koja je tema za ovaj rok 25.5.?
[DOUBLEPOST=1462951358,1462949697][/DOUBLEPOST]Može li netko uploadati pozitivno ocijenjen primjerak „IZMJENA I DOPUNA ZAKONA O POSTUPKU PRIMOPREDAJE VLASTI“.
[DOUBLEPOST=1463391213][/DOUBLEPOST]Kolegice Silvija, pogledao sam vaš rad. Vi zapravo i niste napravili izmjene i dopune važećeg Zakona o postupku primopredaje državne vlasti nego ste napravili izmjene koje su već učinjene u odnosu na zakon iz 2004. godine. Primjetio sam da ste u važeći zakon ubacili i nekoliko odredbi iz zakona o sprečavanju sukoba interesa.

Silvia

Koja je tema za ovaj rok 25.5.?
[DOUBLEPOST=1462951358,1462949697][/DOUBLEPOST]Može li netko uploadati pozitivno ocijenjen primjerak „IZMJENA I DOPUNA ZAKONA O POSTUPKU PRIMOPREDAJE VLASTI“.
[DOUBLEPOST=1463391213][/DOUBLEPOST]Kolegice Silvija, pogledao sam vaš rad. Vi zapravo i niste napravili izmjene i dopune važećeg Zakona o postupku primopredaje državne vlasti nego ste napravili izmjene koje su već učinjene u odnosu na zakon iz 2004. godine. Primjetio sam da ste u važeći zakon ubacili i nekoliko odredbi iz zakona o sprečavanju sukoba interesa.
Moj rad je pozitivno ocijenjen.

Kvizoman2

Ma ne kritiziram ja vas, svaka čast, nego sam samo konstatirao kako mi se čini. Ja sam to drugačije napravio, stavio sam nekih svojih pet autorskih izmjena i dopuna, mislim da su s tehničke i formalne strane dobro izvedene, sadržajno nisam uvjeren koliko su smislene, ali taj zakon jer već devet godina na snazi i preživio je dvije vlasti tako da ne vidim što bi se tu moglo radikalno mijenjati. A nisam naišao ni na neke ozbiljne kritike tog zakona u javnosti i medijima s obzirom da je primjenjivan nedavno prilikom primopredaje vlasti.

Silvia

Nekima ide bolje sadržajna kreativnost, a neki se drže strogo nomotehničkih propisa. Stavite slobodno svoj rad u skriptarnicu, bilo bi lijepo imati više primjera.

mape5

Super Moderator
heheheheheheh... ako moj bude pozitivno ocjenjen, tek će te vidjeti kreativnosti:D:D:D:D:D

ja sam uvjerena da se nitko nije sjetio onog što sam ja napisala:p:p

DWade3

Brijem da vise nije sutkinja
[DOUBLEPOST=1469374635,1469374139][/DOUBLEPOST]Ugl dali netko zna di su upute za zaducu bio sam na katedri za upravnu znanost tam nis ne pise

arizona

Nikako ne mogu shvatiti što se tiče ove zadaće, da li je potrebno napraviti prijedlog izmjena i dopuna, dakle sa definiranim ciljevima, financiranje.., nacrtom prijedloga ili čiste izmjene kao da je zakon već na snazi?

Bilo bi odlično kad bi kolegica @tonka20 poslala svoju zadaću u skriptarnicu da imamo uvid u vrlo dobro riješen zadatak.

:)

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks