Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Danas ću poslati svoj rad u skriptarnicu, inače, moja ocjena je 2, pa možda nekome bude pomoglo čisto da vidi kak to treba izgledati, a ako kolegica Tina koja je dobila odličan ovo čita, molila bih da se javi svima nama ovdje i kaže kako je to uspijela. Što je to trebalo napisati da dobiš odličan???
[email protected] - kaže kolegica sad na PP kako je nema u inboxu, a ni u spamu. Molim te, vidi je li to na dobru adresu otišlo.Evo zadaća je poslana na mail uredništva, bit će ubrzo u skriptarnici. Hvala ti fakin na podsjetniku![]()
Eeeee, imala sam stari mail, sad sam poslala na pravi. Eh, kad si stariji student, kaj ćeš[email protected] - kaže kolegica sad na PP kako je nema u inboxu, a ni u spamu. Molim te, vidi je li to na dobru adresu otišlo.
Moj rad je pozitivno ocijenjen.Koja je tema za ovaj rok 25.5.?
[DOUBLEPOST=1462951358,1462949697][/DOUBLEPOST]Može li netko uploadati pozitivno ocijenjen primjerak „IZMJENA I DOPUNA ZAKONA O POSTUPKU PRIMOPREDAJE VLASTI“.
[DOUBLEPOST=1463391213][/DOUBLEPOST]Kolegice Silvija, pogledao sam vaš rad. Vi zapravo i niste napravili izmjene i dopune važećeg Zakona o postupku primopredaje državne vlasti nego ste napravili izmjene koje su već učinjene u odnosu na zakon iz 2004. godine. Primjetio sam da ste u važeći zakon ubacili i nekoliko odredbi iz zakona o sprečavanju sukoba interesa.
Pozdrav,heheheheheheh... ako moj bude pozitivno ocjenjen, tek će te vidjeti kreativnosti
ja sam uvjerena da se nitko nije sjetio onog što sam ja napisala![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.