Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
11.6. je bio upis ocjena i tada su bili i rezultati.Jel zna tko kad dolaze rezultati za rok koji je bio 25.5?
Tamo je rekla rezultate, nezz stvarno jer sam ja to dala na prošlom roku pa sam sad bila samo na upisu.Pa di su bili rezultati? Na studomatu ili? Imas popis ko je prošao ak je bilo na katedri? Jel bar sta rekla za nas koji nismo prosli ( ak nisam) ?
tad ce procitati ocijene i upisatiJel ovo inace ovako da samo objave kad se dode na upis ocjena bez toga tko je prosao a tko treba opet pisati ?
Ili ce do 25., azurirati obavijest i napisati ?
Sad vidim da sam zakasnila, ne li netko naknadno to isao upisivati?Jesu bili objavljeni rezultati ovog roka? Ja pratim svaki dan ali ne vidim. Nadam se da nisam fulala.
OK. Thx!ne
predavanja imaš za redovne i izvaredne...redovni na predavanjima u grupi rade vježbe i na kraju dobiju ocjene...izvanredni na predavanjima, točnije njih 2, dobiju upute (uglavnom nejasne) i temu za vježbu i onda po rokovima na studomatu predaju u referadi i čekaju ocjene koje će se objaviti na netu kao i vrijeme upisa ocjene
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.