Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Jedan zadatak nam zadaje profesorica, i to će biti na oglasnoj ploči- tko je dobio koji zadatak, morat ćemo izradit zakon; a danas imamo prof. Šuška koji će nam vjerojatno isto zadati neki zadatak. svaki od njih nam daje ocjenu iz zadataka i konačna ocjena iz nomotehnike je aritmetička sredina tih dviju ocjena. Moja preporuka je da se ništa ne piše na svoju ruku prije konzultiranja.bila sam danas na faksu jer sam se nadala da ću naći profesora da mi da zadatak, ali danas predaje ona profesorica
još sam uspijela skužiti da on ima četvrtkom u 13 sati konzultacije, do 13:20, a onda mu počinju predavanja. piše da on ima konzultacije u dvorani IX.
e sada meni treba pomoć jer to sve skupa istina?
što se tiće zadatka.. baš moram otići ppo njega ili da i sama uzmem izradu ovog pravilnika Društveenog veleučilišta?
i kako bi mogla preko emaila saznati za rad.ajme moze mi itko reci prezime profesora nomothnike i gdije inace ima konzultacije.help.
Prof Ivica Šušak - ima konzultacije četvrtkom od 12-13h u Gundulićevoj 10 dvorana 9.ajme moze mi itko reci prezime profesora nomothnike i gdije inace ima konzultacije.help.
i kako bi mogla preko emaila saznati za rad.
biti će predavanja prof će objaviti na oglasnoj pločia što će biti sa zadatkom od prof.šuška s obzirom da ga jučer nije bilo na predavanju za izvanredne?
LOLIli moramo biti i tijelom prisutni ?
naravnoJel se smije na fax unositi oruđe ?
prepisala sam sa oglasne ploče na faksu
nema roka u prvom mj
a poslije ti prijave i rokovi idu ovako
prijava//////////////////rokovi
21-22.01/////////////01-03.02.
04-05.02.////////////15-19.02.
19-22.02/////////////01-05.03.
Ja sam bila jučer, nema još ništa...Jel netko bio na faksu, jesu objavljene teme za zadatak kod prof. Banić?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.