AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Vježbe iz nomotehnike

DanijelaM

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Re: Nomotehnika

prepisala sam sa oglasne ploče na faksu
nema roka u prvom mj
a poslije ti prijave i rokovi idu ovako
prijava//////////////////rokovi
21-22.01/////////////01-03.02.
04-05.02.////////////15-19.02.
19-22.02/////////////01-05.03.

Jasna

bila sam danas na faksu jer sam se nadala da ću naći profesora da mi da zadatak, ali danas predaje ona profesorica :(
još sam uspijela skužiti da on ima četvrtkom u 13 sati konzultacije, do 13:20, a onda mu počinju predavanja. piše da on ima konzultacije u dvorani IX.
e sada meni treba pomoć jer to sve skupa istina?
što se tiće zadatka.. baš moram otići ppo njega ili da i sama uzmem izradu ovog pravilnika Društveenog veleučilišta?

LIV

bila sam danas na faksu jer sam se nadala da ću naći profesora da mi da zadatak, ali danas predaje ona profesorica :(
još sam uspijela skužiti da on ima četvrtkom u 13 sati konzultacije, do 13:20, a onda mu počinju predavanja. piše da on ima konzultacije u dvorani IX.
e sada meni treba pomoć jer to sve skupa istina?
što se tiće zadatka.. baš moram otići ppo njega ili da i sama uzmem izradu ovog pravilnika Društveenog veleučilišta?
Jedan zadatak nam zadaje profesorica, i to će biti na oglasnoj ploči- tko je dobio koji zadatak, morat ćemo izradit zakon; a danas imamo prof. Šuška koji će nam vjerojatno isto zadati neki zadatak. svaki od njih nam daje ocjenu iz zadataka i konačna ocjena iz nomotehnike je aritmetička sredina tih dviju ocjena. Moja preporuka je da se ništa ne piše na svoju ruku prije konzultiranja.

ivanat

ajme moze mi itko reci prezime profesora nomothnike i gdije inace ima konzultacije.help.

ajme moze mi itko reci prezime profesora nomothnike i gdije inace ima konzultacije.help.
i kako bi mogla preko emaila saznati za rad.

mani

i kako bi mogla preko emaila saznati za rad.
Prof Ivica Šušak - ima konzultacije četvrtkom od 12-13h u Gundulićevoj 10 dvorana 9.

Mail ti,na žalost, ne znam ali prosurfaj malo na ovim stranicama-vjerujem da se negdje spominje.

mya_zg

a što će biti sa zadatkom od prof.šuška s obzirom da ga jučer nije bilo na predavanju za izvanredne?

Pozojsky

SUPPPPPPER !!! A oni koji su se potpisali,pa se taj papir stavi njemu na stol ..recimo..
to bi znacilo da smo prisutni na tom predavanju ili ? Ili moramo biti i tijelom prisutni ?

Srćeko

da li se zadatak može dobiti na mail da se ne dolazi tamo ako smo bili već kod Banić i u petak ali se nije pojavio prof. Šušak. (izvanredni bolonja)???

jel imao tko slučaj? jel jako teško? i što uopće trebamo raditi ?
hvala

just_me

Ako tko sazna kada će prof Šušak imati predavanje za izvanredne (nadoknadu), molim vas neka javi... Unaprijed zahvaljujem!

tiky

ej... i ja bih molila nekog da napise kad ce bit ono predavanje za izvanredne... :) naravno, kad bude izvješeno...

lucy

Copy-paste s web stranice DVZ-a:

Nadoknadu predavanja za IZVANREDNE studente predavač Ivica Šušak održat će u ponedjeljak, 11. siječnja 2010. u D IX./ I. kat. u vremenu od 17:00 – 21:00 sat.

freya

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.

prepisala sam sa oglasne ploče na faksu
nema roka u prvom mj
a poslije ti prijave i rokovi idu ovako
prijava//////////////////rokovi
21-22.01/////////////01-03.02.
04-05.02.////////////15-19.02.
19-22.02/////////////01-05.03.

znaci, u vodicu su totalne nebuloze...:confused2:

bianca

jedno pitanje za studente po starom programu:
dal netko zna dal je moguće da se poroduži rok do kojeg moramo diplomirati ili će to za sigurno biti 30.9.2010.?

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks