Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
napiši mail pa ću ti poslati zadatakStudent sam po starom programu. Danas sam dosla na konzultacije prof. Susku po zadatak, ali, ili sam ja fulala vrijeme i mjesto ili se on nije pojavio.:frustrating:Nema veze... Buduci da sam ovdje citala svi imamo isti zadatak, molila bih nekog, tko je takodjer po starom programu, posalje na pm koji nam je zadatak i sto trebamo napraviti. Bila bih stvarno zahvalna jer sam trenutno ponesto onemogucena dolaziti na fax koliko bih htjela/trebala. :blushed:
student sam po starom programu i ne kužim šta mi trebamo napravit???
dal samo zadatak od prof. Suska i uz to naučit ono nešto i izać na usmeni dio ili samo zadaci od Suska i Banić i to je to???
jel netko možda zna molim vas :confused2:
govorio je o elementima pravnog propisa i svaki je posebno objasnio jer po tome ćemo pisati dva zadatka:moze li mi netko tko je jucer bio na nadoknadi iz NOMOTEHNIKE reci sto je prof. susak rekao i jeli podjelio zadatke i sto ste radili...
Svi moramo odabrati jedan od ta dva zadatka,ako ga napišeš sad do ovog četvrtaka možeš ga odma predati ali je prof.šušak rekao da ne dođemo odma svi a bilo nas je preko 50 na predavanju.a do kada treba predati zadatak i dali svi pisemo jednoga od ta dva ponudena
Savjetujem knjigu ivo borković iz 2000 iz nomotehnike koja dobro objašnjava kako da se napišu završne odredbeej... dali ima netko koji zadatak od prosle godine da mi posalje na mail? tek toliko da vidim jer mi neki djelovi nisu bas najbolje jasni... npr. zavrsne odredbe... ufff
Ovaj zadatak pod 2. - poslovnik ili pravilnik o radu? Samo pitam...:blushed:govorio je o elementima pravnog propisa i svaki je posebno objasnio jer po tome ćemo pisati dva zadatka:
1.izrada pravilnika o poslovnoj tajni (lakši)
2.izrada poslovnika o radu upravnog vijeća društv.veleučilišta(teži)
Poslovnik o radu upravnog vijeća dr. veleučilišta.Ovaj zadatak pod 2. - poslovnik ili pravilnik o radu? Samo pitam...:blushed:
Ovaj zadatak pod 2. - poslovnik ili pravilnik o radu? Samo pitam...:blushed:
Poslovnik o radu upravnog vijeća dr. veleučilišta.
Pravilnik je bio zadatak prošle godine ali se radilo o Pravilniku o radu društvenog veleučilišta. Ovdje se radi o Upravnom vijeću pa je zato poslovnik.
piše:izrada poslovnika o radu upravnog vijeća društvenog veleučilišta u zagrebu
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.