Magic Girl
Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Ma užas, neznam dal nastavim ili ne.. A jel Pravo puno teže ili puno puno teže od Upravnog prava ili.. ? Ako netko zna
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Prvo nije dobro upisati niti jedan fakultet ako za njega nisi zainteresirana, ali da sada ne pametujem upravni studij upisuje velik broj upravo takvih studenata ali moje je mišljenje bolje pauzirati godinu ili ponovno probaj na željenom fakultetu na prijamnom sljedeće godine.Imam pitanje jedno, za one koji možda više znaju o tome.. Ovako , upisala sam Upravni studij jer nisam uspjela na željeni fakultet, sada me zanima jel se meni uopće isplati studirati ovo jer nisam vidjela ništa pozitivno da se piše o ovom studiju? Mislim dali su mi stvarno tko male šanse za pronalazak posla i jel postoji veća šansa kada bi završila još +2 ?
Molim nekog za odgovor jer stvarno sam zbunjena..
A natpis je bio usmjeren protiv koga? Vlasti, crkve, boga?a onda ti zove telefon...ljutiti glas s druge strane...zove osoba vrlo vazna za za obrazovni sustav, i nareduje da hitno maknemo natpis s objekta (koji je nastao preko noci) jer to uzasno nervira jednog okolnog stanara (koji vjerojatno nema pametnog posla)
Biće protiv Sanadera. Na mojem stambenom objektu su često znali napisati "Sanader, prederu!". Ja bi to odma po uočavanju prenija nadležnim organima da omladina grafitima vriđa i ruši narodnu vlast. Došli bi vatrogasci u roku po ure i opiturali bi grafit da se ne vidi. Za par dana neko bi opet napisa istu stvar. Ja bi opet postupija ka prethodno i tako pet puta.A natpis je bio usmjeren protiv koga? Vlasti, crkve, boga?
ja imam posao tak me boli ona stvar za fax:laughing:
iskusila sam to više puta :five:još nekako u državnoj službi,ali do sada je uglavnom kod privatnika razgovor za posao izgledao ovako - pod uvjetom da ste žensko:
poslodavac:jeste li u braku ili vezi?
ona:da.
poslodavac: da li namjeravate u skorije vrijeme imati djece?
ona:da.
poslodavac:sljedeći!!!
![]()
bez imalo dvojbe, zaobiđi studij javne uprave. imam nekolicinu prijatelja koji su završili taj studij, no šanse za pronalazak posla su im otprilike jednake kao sa samo srednjoškolskim obrazovanjem. previše je to muke oko ispita za tako malo nagrade nakon svega. većinom ljudi čak nemaju pojma kakav je to studij 'javne uprave' uopće.Pa mislim nije da me ne zanima, zanima jer sam mislila ić na pravo, ali nisam uspjela redovno upasti, pa sam upisala upravu jer sam tu bez plaćanja i redovno upala, znači zanima me to i nije loše . Samo me zanimalo, jer samo vidim negativne komentare, ne o ovom studiju nego o pronalasku posla nakon diplome. Pa razmišljam sad, ili ovih +2 ili pravo, mislim ovo nije loše samo mi je glupo studirati to i učiti puno a na kraju da mi se neće isplatiti, odnosno da neću moć naći posao, a po svim komentarima samo se zabrinjavam.Naravno i cilj mi je steći znanje, ali oko pronalasku posla se najviše brinem, stoga neznam sad..
naš cijeli faks je depresivan.kako je ovo depresivan topic...
Odgovor je jednostavan, postovi jesu pesimistični ali su i REALNI...Šta je loše? Pa loše je to da su šanse za zaposlenje u struci po završetku ovog studija jednake šansi da se ponovo oformi Jugoslavija...ovi postovi su poprilicno pesimisticni za sve nas koji se nadaju poslu u struci.. jako je malo ljudi (s diplomom s naseg faksa ) koji s nama dijele pozitivna iskustva.. sta je tako lose?! izgleda kao da za nas nema nade![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.