Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
najbolji kadrovi?Za poglavarstvo treba veza?? Nevjerojatno...
Samo najbolji kadrovi ulaze u poglavarstvo, to su zlonamjerne priče da trebaš štelu...
Takvo razmišljanje volim, ništa nije uzalud, sve će nam jednog dana dobro doćihehe, imaš pravo.
građansko i radno su mi zbilja bili nužni da se jednog dana znam javiti na telefon i kuhati direktoru kavu
ako se otvori mogućnost studiranja još one 2 god, sigurno ću porliti jer mi je to možda prilika da me unaprijede pa da mogu ponekad počistiti i neki ured i zaliti cvijeće.
i nać bogatog muža,te se dobro udatiA ništa prekinut studiranje....![]()
Bez obira na sve bar ćemo znat šta je ekscepcija ilegalnosti...itd i što sve spada u unutarnje vode,kako su njemački teoretičari podijelili javna dobra, kad imamo suseda pravo izbaciti iz svog dvorišta, kad imamo pravo bez pitanja uči u njegovo i kada njegove jabuke postaju naše vlasništvo i tako u nedogled jeee:luxhello::luxhello:i nać bogatog muža,te se dobro udati![]()
definiraj mi ovo "dobro udati"i nać bogatog muža,te se dobro udati![]()
Naravno,treba bit uporan, al osobe s invaliditetom (i ja sam među njima) trebali bi, barem u državnim firmama, biti zaposlene po principu 1 osoba s invaliditetom na 40 zaposlenika (kolko sam upućena-iako nisam čitala zakone). a sad, koliko tu ima istine, ne znam. trenutno sam zaposlena na sudu na određeno i nedavno je bilo otvoreno radno mjesto za stalno-naravno već unaprijed se znalo tko će bit primljen i natječaj je otvoren samo radi te osobe. tako da ispada na ni ta neka eventualna prednost nama ne ide u prilog.Znam da treba bit uporan šta se tiče traženja posla, al di ce osoba s invaliditetom(poput mene) dobit poso kad ni "zdravi" teško dobiju!rogram:
Ja zajedno sa svojom matičnom udrugom osnivam udrugu studenata s invaliditetom! Ako bi se željela uključit u naše aktivnosti, molim te pošalji mi poruku! Jel znaš još nekog na našem faksu s istim problemom?Naravno,treba bit uporan, al osobe s invaliditetom (i ja sam među njima) trebali bi, barem u državnim firmama, biti zaposlene po principu 1 osoba s invaliditetom na 40 zaposlenika (kolko sam upućena-iako nisam čitala zakone). a sad, koliko tu ima istine, ne znam. trenutno sam zaposlena na sudu na određeno i nedavno je bilo otvoreno radno mjesto za stalno-naravno već unaprijed se znalo tko će bit primljen i natječaj je otvoren samo radi te osobe. tako da ispada na ni ta neka eventualna prednost nama ne ide u prilog.
ja osobno, trenutno ne želim ništa forsirati, ali u slučaju da dobijem otkaz ili mi ne produlje ugovor, naravno mogu se žaliti i spomenuti gore navedeno u vezi natječaja. iako će ispast glupo to spominjati...drugačije ne možeš.ili šuti i trpi ili se zauzmi za sebe kako god znaš.
no, trenutno i bilo kakva plaća mi je od velike pomoći (dok ne završim faks) pa će dalje biti lakše. bar se tako nadam. možda sama sebi mažem oči, ali ne želim već sada biti tako pesimistična...iako uz tako loše primjere u "lijepoj našoj"...žalosna stvarnost...![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.