alma1311
Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Meni je mentorica rekla da mogu a i ne moram raditi prezentacijuLjudi jel mi moramo za online obranu raditi prezentaciju ili mozemo prepricati samo?
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Meni je mentorica rekla da mogu a i ne moram raditi prezentacijuLjudi jel mi moramo za online obranu raditi prezentaciju ili mozemo prepricati samo?
Možeš samo prepričati ako želiš, prezentacija inače "olakša",ali meni draže bez.... Meni je moja rekla da ne moram imati prezentaciju ako ne želim.Ljudi jel mi moramo za online obranu raditi prezentaciju ili mozemo prepricati samo?
Hej
Pozdrav kolegice i kolege.
Molila bih pomoć. Kako online obrana izgleda? Dobijemo poziv na mail, Ili kako?
Svaka info je dobrodošla.
hvala
Ja sam prijavila rad kad su mi ostala 2 ispita. Naravno, možeš ga prijaviti već sa 3 nepoložena ispita . Za pisanje ne treba dugo vremena ,oko tjedan i pol ,2 tjedna ,ovisi o tome da li netko piše po cijele dane ili po sat dva dnevno. To je individualno. Svakako se javi Sanji jer će ti ona reći koji profesori su dostupni. Nakon toga se sve dogovaraš sa mentorom. Nisu ista pravila jer svaki profesor ima svoje upute za stil pisanja i literaturu . Za preporuku profesora ovisi na kojoj bi katedri voljela pisati.Imam pitanje na koje već možda i ima odgovor ali ga nisam našla unatrag deset stranica...uglavnom, ostala su mi dva ispita Upravno postupovno i lokalna, te praksa... zanima me koliko ranije ste prijavljivali završni rad, koliko treba vremena da se napiše te kako općenito to izgleda? javim se sanji nakon završenih upisa ili profesoru kojeg bih htjela? koga od profesora bi preporučili za mentora? na što pripaziti kod teme i tak ta pitanja u svezi završnog rada
hvala punoJa sam prijavila rad kad su mi ostala 2 ispita. Naravno, možeš ga prijaviti već sa 3 nepoložena ispita . Za pisanje ne treba dugo vremena ,oko tjedan i pol ,2 tjedna ,ovisi o tome da li netko piše po cijele dane ili po sat dva dnevno. To je individualno. Svakako se javi Sanji jer će ti ona reći koji profesori su dostupni. Nakon toga se sve dogovaraš sa mentorom. Nisu ista pravila jer svaki profesor ima svoje upute za stil pisanja i literaturu . Za preporuku profesora ovisi na kojoj bi katedri voljela pisati.
Mislim da je nemoguće past obranu profesori su svjesni da studenti tokom zavrsnog izlaganja imaju tremu i mislim da to ne bi trebao biti razlog zbog kojeg bi netko pao. Mozda to moze utjecati na zavrsnu ocjenu ali nikako na pad, tako da ne briniImam sutra obranu pa me pomalo hvata panika pa sam došla tu po neke savjete . Kaže kolegica da ne zna da li su ikada rušili na obrani ,ali eto opet me nekako strah da ne zablokiram kad budu postavljali pitanja. Koliko su zapravo strogi i ovisi li samo ocjena o tome koliko dobro znam ili ne ili je moguć i pad.. vi koji ste položili ,zanima me vaše mišljenje
Hvala puno. Sad mi je lakše Znam da su inače zahtjevni u svemu na našem faksu pa sam se zato malo prepala.na obrani pričaš šta znaš o temi svoga rada i na kraju te profesori pitaju uglavnom tvoje mišljenje o toj temi, kako bi nešto promijenila, sviđa li ti se trenutni pristup i to. nema tu nikakvih kriterija, niti rušenja.
Hvala puno kolegiceMislim da je nemoguće past obranu profesori su svjesni da studenti tokom zavrsnog izlaganja imaju tremu i mislim da to ne bi trebao biti razlog zbog kojeg bi netko pao. Mozda to moze utjecati na zavrsnu ocjenu ali nikako na pad, tako da ne brini
Kolegice čestitam!Dragi kolege, hvala vam svima puno na informacijama, savjetima i pomoći
Evo, i ja sam danas obranila rad.
Kao što je već i napisano ranije, izlaže se o radu max 10 minuta. Profesori postave pitanje i to je to.
Zanima me sad vezano za diplome, njih dobijemo na promociji(ako je zbog situacije bude) ili ih preuzmemo na faxu?
Meni je Sanja prošli tjedan rekla da ću potvrdu dobiti početkom ovog tjedna, i elektronski i na kućnu adresuJel vec netko dobio na adresu ili na mail potvrdu o zavrsetku studija i ako da, koliko ste cekali?
Ja sam postom dobila u roku od tjedan dana od diplomiranja. A vi koji ste diplomirali sad krajem mjeseca vjerojatno cete dobiti elektronski radi upisa na specijalisticki (tko ide) pa onda kasnije i postom.Jel vec netko dobio na adresu ili na mail potvrdu o zavrsetku studija i ako da, koliko ste cekali?
Vec sam sama sebi dosadna, ali jel ti stigla na kucnu adresu? Jer meni jos nista, a vec su prosla dva tjednaMeni je Sanja prošli tjedan rekla da ću potvrdu dobiti početkom ovog tjedna, i elektronski i na kućnu adresu
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.