alma1311
Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Nije ni meni jos dosloVec sam sama sebi dosadna, ali jel ti stigla na kucnu adresu? Jer meni jos nista, a vec su prosla dva tjedna
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Nije ni meni jos dosloVec sam sama sebi dosadna, ali jel ti stigla na kucnu adresu? Jer meni jos nista, a vec su prosla dva tjedna
I mene to zanima..ni meni ništa nije stiglo. A nisam dobila ni scan potvrde na mail iako mi je rečeno da ću dobiti unutar dan dva...Vec sam sama sebi dosadna, ali jel ti stigla na kucnu adresu? Jer meni jos nista, a vec su prosla dva tjedna
Tako je. Ti sama biras mentora, odnosno javis se profesoru kod kojeg bi htjela pisati i on ce ti odmah reci je li slobodan ili nije. Neki mentori ce zahtjevati da sam osmislis temu, a neki ce ti pomoc kao meni moj. Znala sam o kojem institutu zelim pisati, navela sam problematiku vezanu uz isti i on mi je dao prijedlog teme, tako da se ja npr nisam mucila oko osmisljavanja teme.može pomoć, već sam bila pitala, i sada sam poslala mail Sanji, uglavnom uputila me na stranice fakulteta, ako sam dobro shvatila mi se sami javimo mentoru kojega želimo? i onda nam on nudi teme?
Hvala na odgovoruTako je. Ti sama biras mentora, odnosno javis se profesoru kod kojeg bi htjela pisati i on ce ti odmah reci je li slobodan ili nije. Neki mentori ce zahtjevati da sam osmislis temu, a neki ce ti pomoc kao meni moj. Znala sam o kojem institutu zelim pisati, navela sam problematiku vezanu uz isti i on mi je dao prijedlog teme, tako da se ja npr nisam mucila oko osmisljavanja teme.
Prvo prolistaj svu litaraturu, posebno glavnu knjigu iz tog predmeta iz kojeg pišeš, pregledaj sadržaj i prema njemu si složi svoj sadržaj. Kad ćeš imati to, onda imaš i rad. U uvodu objasniš o čemu ćeš pisati, glavni dio -po naslovima samo onda vadiš iz literure i ukomponiraš u tekst, dodaš neko svoje mišljenje tu i tamo, u zaključku tvoje mišljenje o svemu što si napisala i zaključila...i to ti je to Ja sam se mentorici javila kad sam složila sadržaj da vidi da li je to u redu, i nakon toga išla pisati dalje.Pozdrav svima,
Ima li jos netko da pise zavrsni rad vec mj dana i da jos uvijek nema pojma od kud krenut
Temu imam (vec godinu dana)
Neku literaturu sam nabavila....
Savjeti?
I zna li tko trebam li mozda kontaktirat mentoricu prije pocetka pisanja obzirom da smo se vidjele prije god dana ili da joj se javim kad budem imala nesto konkretno napisano?
Ovo sa sadrzajem je super savjetPrvo prolistaj svu litaraturu, posebno glavnu knjigu iz tog predmeta iz kojeg pišeš, pregledaj sadržaj i prema njemu si složi svoj sadržaj. Kad ćeš imati to, onda imaš i rad. U uvodu objasniš o čemu ćeš pisati, glavni dio -po naslovima samo onda vadiš iz literure i ukomponiraš u tekst, dodaš neko svoje mišljenje tu i tamo, u zaključku tvoje mišljenje o svemu što si napisala i zaključila...i to ti je to Ja sam se mentorici javila kad sam složila sadržaj da vidi da li je to u redu, i nakon toga išla pisati dalje.
Meni je prof. Džinić super, odgovara isti ili drugi dan. Dala sam joj prijedloge teme, ona je sama predlozila konacan naslov. Pomogla mi je s literaturom i rekla na što da se više usmjerim u radu. Kad sam joj poslala prijedlog sadržaja, dala mi je neke svoje prijedloge naslova da popravim.poz, ostala su mi dva ispita do kraja, koja je sad procedura vezana za završni rad? koga preporučate? kakva su vam iskustva?
hvala
Ja sam bila kod Stanicica i sve najbolje mogu reci. Prvo sam mu poslala prijedlog teme i onda smo dogovorili konacnu temu. Ukoliko ti tijekom pisanja nesto nece biti jasno, mozes mu se bez problema javiti i odgovorit ce relativno brzo- unutar 4, 5 dana.poz, ostala su mi dva ispita do kraja, koja je sad procedura vezana za završni rad? koga preporučate? kakva su vam iskustva?
hvala
odeš na google.hr i desno gore klikneš prijavi se i ukucaš mail. mail ti je [email protected] - lozinka ti je ona s kojom se prijavljuješ na studomatBok, trebala bih pomoc od nekog tko je nedavno diplomirao.
Imam obranu ovaj tjedan, nisam nikako pristupala mail-u i google meet-u pa ako bi mi netko mogao napisati upute kako pristupiti tom mail-u i koji je to mail i google meet-u.
Hvala
Konkretno me muči to što sam čula da moraju biti nešto tipa naslova u knjizi...znači li to da ne mogu pisati o nečem konkretnom? Npr. Upravni odnos, žalba, stranka u postupku ili slično, ako razumijete što želim rećiIma li ivdje netko kome je prof. Šikić dao prijedloge tema za završni? Možete li mi napisati prijedloge tih tema, molim Vas... Cijela zbrka mi je nastala u glavi, kaos..
Ja sam kod prof. Ofak i ja sam uzela temu Sudski nadzor akata Europske unije, trebala sam sama smislit što me zanima ili nešto približno o čemu bi htjela pisati, pa te profesorica još dodatno usmjeri i "suzi" temu tako da nije preopćenito.Konkretno me muči to što sam čula da moraju biti nešto tipa naslova u knjizi...znači li to da ne mogu pisati o nečem konkretnom? Npr. Upravni odnos, žalba, stranka u postupku ili slično, ako razumijete što želim reći
Jedna kolegica je pisala o zalbi i to kod sikica tako da mislim da nije preopcenita tema. Najbolje ti je javiti se njemu s temom koju zelis. On ce te najbolje usmjeritiKonkretno me muči to što sam čula da moraju biti nešto tipa naslova u knjizi...znači li to da ne mogu pisati o nečem konkretnom? Npr. Upravni odnos, žalba, stranka u postupku ili slično, ako razumijete što želim reći
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.