AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

Završni rad

Honda 900

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Re: Diplomski rad

Evo, sad ću ti ja objasniti postupak pošto sam "friška" u tome.:happy:

Znači:

1. Nekoliko dana prije obrane odeš u referadu s 1 primjerkom diplomskog i indeksom. Onda ti teta u referadi provjeri ispite i daje žuti papir s kojim si prijavila temu. Sa time još dobiš neke papire za ispuniti i između ostalog zahtjev za diplomu prvostupnika. Raspitaj si kako radi referada za te stvari jer su sad prijemni i upisi pa je sve smotano.

2. Na dan obrane nosis na obranu indeks, žuti papir i 3 primjerka diplomskog (ovisno o dogovoru s mentorom)

3. POSLJE obrane uplatiš na jednu uplatnicu 250 kn na žiroračun pravnog fakulteta, i na drugu 300 kn za diplomu prvostupnika na žiroračun društvenog veleučilišta. Zatim nosiš zahtjev za diplomu prvostupnika i uplatnicu od 300 kn u referadu dolje, soba 3A. Drugu uplatnicu od 250 kn nosis sa žutim papirom, ostalim koje si dobila i indeksom gore u referadu. I to je to.

Ako nisam dovoljno razumljivo napisala i ako ti nešto nije jasno, pitaj! Sretno! :happy:

Ehvala ti na informacijama, al mislim da to kaj si opisala vrijedi za PRIJE BOLONJE! Naime ja sam bolonja, i koliko sam čula, mi trebamo uplatit samo 250kn, pa mi jesmo prvostupnici. I moj papir u referadi je bijeli...
Al hvala ti puno na trudu.

balet

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

ljudi zivim u neznanju...ako polozim sve ispite sada u 9 mjesecu, da li onda moram u roku od 30 dana od polaganja zadnjeg ispita prijaviti diplomski rad? od prijave koliki mi je rok da imam obranu?

Tara2503

Zna li netko da li će referada (soba 3a) raditi i sljedeći tjedan ? Moram prijavit diplomski , a otputovala bih do nedjelje, pa ko zna neka javi , please...

Nicole

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.

ljudi zivim u neznanju...ako polozim sve ispite sada u 9 mjesecu, da li onda moram u roku od 30 dana od polaganja zadnjeg ispita prijaviti diplomski rad? od prijave koliki mi je rok da imam obranu?
Moraš prijaviti odmah nakon što položiš sve ispite.
Od prijave do obrane ne smije proći više od 30 dana.

hedviga

Moraš prijaviti odmah nakon što položiš sve ispite.
Od prijave do obrane ne smije proći više od 30 dana.
a ako daš recimo sve ispite u 2.mj. a praksa ti je u 5.mj., a bez te prakse ne možeš diplomirati, onda od prijave do obrane prođe i više od mjesec dana i kaj onda?

kad se treba početi tražiti tema diplomskog? dok imaš još 3 ispita do kraja?

Bzzz

Rok od 30 dana se odnosi na to kad prijaviš diplomski u referadi (znači našao si već temu i već ti je prof. potvrdio da si gotov, odnosno da nemaš više ništa za prepravit)) onda moraš obranit u roku 30 dana.

Nicole

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.

a ako daš recimo sve ispite u 2.mj. a praksa ti je u 5.mj., a bez te prakse ne možeš diplomirati, onda od prijave do obrane prođe i više od mjesec dana i kaj onda?

mislim da se tema ne može prijaviti dok ne riješiš praksu.

kad se treba početi tražiti tema diplomskog? dok imaš još 3 ispita do kraja?
tako je. tada možeš početi tražiti temu, ali i ne moraš :wink5:

Honda 900

Hej ekipa. Meni je mentorica rekla da mi je rad ok, i da će mi javiti dan obrane (kad se članovi komisije međusobno dogovore).
E da li ja sad moram ići prijavit obranu u referadu (znači odnjeti primjerak diplomskog i sve ostalo), ili moram čekat da mi veli koji dan će biti, pa tek onda par dana prije otiđem u referadu? To mi sad nije jasno. IMA TKO ISKUSTVA???

Sljivica_Bobica

Tema se može prijaviti prije nego se obavi praksa.Ja sam tak napravila i nisam imala nikakvih problema.

Hej ekipa. Meni je mentorica rekla da mi je rad ok, i da će mi javiti dan obrane (kad se članovi komisije međusobno dogovore).
E da li ja sad moram ići prijavit obranu u referadu (znači odnjeti primjerak diplomskog i sve ostalo), ili moram čekat da mi veli koji dan će biti, pa tek onda par dana prije otiđem u referadu? To mi sad nije jasno. IMA TKO ISKUSTVA???
Mislim da se sve to obavlja dan prije obrane ako sam dobro skužila ženskicu u sobi 3 kad sam išla provjerit dal mi je odobrena tema.

katarina

Da, pricekas da ti javi pa onda to sredujes..meni je javila u pon da ce biti u petak obrana pa sam onda isla u referadu, i tako ti mora par dana prije javit da stignes sve odnjet...

Honda 900

Da, pricekas da ti javi pa onda to sredujes..meni je javila u pon da ce biti u petak obrana pa sam onda isla u referadu, i tako ti mora par dana prije javit da stignes sve odnjet...
Ok, puno hvala. Ma to me samo brine, da ne bi bilo, sutra imate obranu, pa onda ne stignem to sve obaviti.

andrea12

hej jel tko zna kakav je prof.Koprić u vezi diplomskog,i jel ima tko kakav prijedlog da me savjetuje u vezi teme;)hvala!

ANCI

Malo sam čitala prijašnje postove pa ne kužim kada je najbolje otići po temu za diplomski, odnosno kada ima najviše mjesta, svake godine u 10 mjesecu ili? Ja se nadam u 9 dati okoliš i konzularno pa me zanima dali da odmah idem tražiti temu i mmentora ili da pričekam 10 mjesec jer negdje piše da se u 10 mjesecu otvaraju nove teme!

Bzzz

Malo sam čitala prijašnje postove pa ne kužim kada je najbolje otići po temu za diplomski, odnosno kada ima najviše mjesta, svake godine u 10 mjesecu ili? Ja se nadam u 9 dati okoliš i konzularno pa me zanima dali da odmah idem tražiti temu i mmentora ili da pričekam 10 mjesec jer negdje piše da se u 10 mjesecu otvaraju nove teme!
Tako je, u 10,mj. se otvaraju nove teme, ranije NE!

Masha

jel zna neko jel prof. matanovac jos uvijek na faxu il su im vec poceli godisnji? hvala

Tizo

Može li mi netko reći kakva je procedura oko posudbe literature za diplomski iz knjižnice Pravnog fakulteta? Mogu li ja ono što mi treba posuditi "za van" na određeno vrijeme (i koje), ili moram tamo kopirati što mi treba i ne iznositi knjige van? Gdje ste se vi opskrbljivali literaturom, ima li netko kakvu drugu knjižnicu za preporučiti? Hvala

Sljivica_Bobica

Može li mi netko reći kakva je procedura oko posudbe literature za diplomski iz knjižnice Pravnog fakulteta? Mogu li ja ono što mi treba posuditi "za van" na određeno vrijeme (i koje), ili moram tamo kopirati što mi treba i ne iznositi knjige van? Gdje ste se vi opskrbljivali literaturom, ima li netko kakvu drugu knjižnicu za preporučiti? Hvala
Neke knjige možeš posudit na vrijeme od, čini mi se, mjesec dana, a neke ne možeš iznositi van nego se moraš tamo pribilježiti za kopiranje za sljedeći dan.U tom slučaju knjigu možeš prolistat u jednoj prostoriji u koju te odvedu, vidiš koje ti stranice trebaju i onda knjigu nosiš tamo di se posuđuju knjige da ti kopiraju ono što ti treba.Ako ti trebaju neki članci njih kopiraš na TMT 3 u skriptarnici, a i u nacionalnoj možeš nabavit literaturu ako ju ne nađeš na ova 2 mjesta.

Natali

Da li netko zna kada se vraćaju profesori sa godišnjeg ? Konkretno me zanima prof. Gliha ili neki njegov asistent. Hvala.

tara

ranije smo ja i kolega izložili svoje iskustvo kod prof.Vasiljević:angry: ...moja kolegica čeka od 2 mj kod nje i još nije diplomirala a sada je 8mj...non stop treba nešto dodati, ispraviti ,pa onda nikako komisija da se skupi itako dalje...pa ako vam se ne žuri diplomirati ovo je definitivno katedra za vas(malo sarkazma)
inače ja sam diplomirala kod prof.Miladina i oduševljena sam tim profesorom :klap:iako je kod njega jako teško dobiti temu pogotovo ako ste uprava ili niste imali dobru ocjenu iz ispita pravo društva...diplomirala sam u roku od mjesec dana uključujući da sam u tih mjesec dana i dobila temu...

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks