Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Joj ne znam tocno jer koliko sam skuzila mozes ici zicati diplomski kada ti ostanu tri ispita. Tvoj slucaj je malo drugaciji pa najbolje pitaj u sobi 8!E imam pitanje u vezi ovog kaj si napisala,jel mogu ja uzet tu prijavnicu i ići žicat da mi upišu temu, i ako nemam upisan diplomski u indeks??Jer moram upisat ostatak parcijale,a tu je i diplomski i praksa...Jer bi išla žicat temu sad što prije,imam još samo lokalnu za dat,i jedan izborni kaj će mi priznat s prve...
Ako znaš možda...
Inače, redoviti studenti kojima ostane samo diplomski rad, upisuju apsolventsku godinu i plaćaju 500 kn.Trebam pomoć. Izvanredni sam student po starom programu. Upisala sam treću godinu 2007/2008. godine, što će reći da mi u desetom mjesecu ističe školarina. U međuvremenu sam položila sve ispite, ali mi je ostao diplomski. Imam temu (građansko), imam literaturu, sve je uredno prijavljeno, samo se trebam uhvatiti pisanja. Moje je pitanje za one koji su eventualno u istoj situaciji ili nisu, ali bi mi mogli pomoći, da li ja sad moram nešto upisivati (npr. apsolventsku godinu), kada i gdje? Naime, jučer sam bila u referadi i teta Zdenka mi je rekla da moram diplomirati do 30.rujna 2010., da sada ne moram ništa uplaćivati, ali da ću možda morati platiti 500 kn ako odobre dekanski rok? Halo? Ništa ju nisam razumjela, ali nisam imala hrabrosti dalje ispitivati pa sad molim pomoć ovdje. Malo me panika da ne propustim nešto upisati ako moram,pa da mi još sad, nakon toliko godina studiranja sve padne u vodu.
Pliz, pomozite tko zna. Hvala
1.950,00 knA što ako redovnom studentu ostane 1 ili 2 ispita + diplomski koje ne riješi do 30.9.? Znam da se plaća neka cifra kako bi se upisala apsolventska godina - koliko?
Tako je.Točnije, što me zanima - ukoliko ostane ispit i diplomski, a bude odobren dekanski rok, ne moram platitit tu cifru za upis apsolventske godine 30.9., plaćam tek onda iza dekanskog ako ne uspijem riješiti ispit i diplomirati?
ehh.. ne znam više ništaU vezi gore postavljenog pitanja od Sunce
da li izvanredni student može 3.godinu studirat 2 godine ili samo jednu?
da li se apsolventska godina plaća 1950kn tek ako u te dvije godine ne daš sve ispite?
Niks help
Potvrđujem. Ako ni u toj godini ne uspijes dati sve ispite mozes opet produziti pravo polaganja ispita opet na godinu dana a ako ti ostane samo diplomski koji ne uspijes dati do 30.09 onda plačaš samo 500 kn!Treću godinu imaš pravo studirat dvije godine,tak ako u te dvije godine ne položiš sve ispite,moraš nadoplatiti 1950 kuna za produženje apsolventskog prava na još godinu dana.
Ne.vjerojatno bi me netko sada najradije pogodio sa ciglom u glavu...ali trebam odgovor na pitanje - smijemo li pisati diplomski iz izbornih predmeta? puno hvala
Kad sam se neki dan upisivala, treću godinu, čitavu, prvi put, (redovni sam, bez plaćanja) teta u referadi rekla mi je da ću iduće godine morati platiti 1950 kuna ako ne polozim sve ispite, tj. ako ne diplomiram. Kak je to moguće ako se svaka godina moze studirati dvije godine??? :confused2:Treću godinu imaš pravo studirat dvije godine,tak ako u te dvije godine ne položiš sve ispite,moraš nadoplatiti 1950 kuna za produženje apsolventskog prava na još godinu dana.
IZVANREDNI studenti mogu studirati jednu godinu dvije godine, kolegica je pričala o izvanrednim a ne redovnim studentimaKad sam se neki dan upisivala, treću godinu, čitavu, prvi put, (redovni sam, bez plaćanja) teta u referadi rekla mi je da ću iduće godine morati platiti 1950 kuna ako ne polozim sve ispite, tj. ako ne diplomiram. Kak je to moguće ako se svaka godina moze studirati dvije godine??? :confused2:
A jesi ti te ispite položio u jednoj ili dvije godine tj. dali si izvanredni ili redoviti i kad si upisao 3g.Bok kolege,
tek toliko da podjelim sa vam ovo informaciju u slučaju da je još netko u istoj situaciji kao i ja, položio sam sve ispite i danas sam bio u referadi kod tete u sobi 8 da vidim dali da uplatim onih 500,00 kn za diplomski. međutim ona ljubazna teta mi je rekla da ne brzam jer imam regulirano pravo na faksu do 30.09., a ako odobre dekanski da još imam vremena za diplomirat u tom roku, u slučaju da uspijem riješit obranu. drugim rječima nemamo šta žurit sa uplatom, pa možda nam i ostane koja kuna u džepu...
pozdrav
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.