AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

Završni rad

malacura

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Re: Diplomski rad

ja imam diplomski kod Pavića, dobila sam temu svoju općinu, bilo je to u 5 mj. dosta traži tj. nema prepisivanja zakona već moraš istraživati i ispitivati u općini sve!

ANCI

E imam pitanje u vezi ovog kaj si napisala,jel mogu ja uzet tu prijavnicu i ići žicat da mi upišu temu, i ako nemam upisan diplomski u indeks??Jer moram upisat ostatak parcijale,a tu je i diplomski i praksa...Jer bi išla žicat temu sad što prije,imam još samo lokalnu za dat,i jedan izborni kaj će mi priznat s prve...
Ako znaš možda...
Joj ne znam tocno jer koliko sam skuzila mozes ici zicati diplomski kada ti ostanu tri ispita. Tvoj slucaj je malo drugaciji pa najbolje pitaj u sobi 8!

ANCI

Evo da vam javim svoje dojmove. jucer sam bila na katedri građanskog i dogovorila diplomski sa Hanom. Pitala sam kod koga mogu pitati za diplomski a on je rekao kod koga zelim a meni je cisto svejedno pa sam odmah ostala kod njega mada sam ispit polagala kod prof. Matanovac. Ja sam sama imala prijedlog za temu i on je rekao da mogu o tome pisati te mi je dao mail tako da mu posaljem koncept i kada nesto napravim da bespotrebno ne putujem u ZG. upisao je moje ime a nije mi ispunjavao prijavnicu jer kaze da za to ima vremena kada diplomski rad bude sređen i zadovoljavajući netom prije ga budem isla prijaviti. Ja osobno sam zadovoljna sa njegovom susretljivošću i pristupom a rad cu se potrudit napraviti sto bolje mogu i nadam se da me nece zezeati ali to vam javim . Jos mi je ostalo postupovno pa cu sada samo se baciti na trazenje literature i tako proucavanje! Dali mozda ima netko iskustva sa njim u vezi diplomskog?

Sljivica_Bobica

Molim vas ako ima netko ko je imao obranu kod prof. Glihe da podijeli svoja iskustva sa mnom.Ja sam sve u vezi diplomskog sređivala s prof. Matanovac pa jedva da znam kak čovjek izgleda.Ili ako ima netko da je čuo nešto o njemu nek napiše.

Tizo

Trebam pomoć. Izvanredni sam student po starom programu. Upisala sam treću godinu 2007/2008. godine, što će reći da mi u desetom mjesecu ističe školarina. U međuvremenu sam položila sve ispite, ali mi je ostao diplomski. Imam temu (građansko), imam literaturu, sve je uredno prijavljeno, samo se trebam uhvatiti pisanja. Moje je pitanje za one koji su eventualno u istoj situaciji ili nisu, ali bi mi mogli pomoći, da li ja sad moram nešto upisivati (npr. apsolventsku godinu), kada i gdje? Naime, jučer sam bila u referadi i teta Zdenka mi je rekla da moram diplomirati do 30.rujna 2010., da sada ne moram ništa uplaćivati, ali da ću možda morati platiti 500 kn ako odobre dekanski rok? Halo? Ništa ju nisam razumjela, ali nisam imala hrabrosti dalje ispitivati pa sad molim pomoć ovdje. Malo me panika da ne propustim nešto upisati ako moram,pa da mi još sad, nakon toliko godina studiranja sve padne u vodu.
Pliz, pomozite tko zna. Hvala

Nicole

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.

Trebam pomoć. Izvanredni sam student po starom programu. Upisala sam treću godinu 2007/2008. godine, što će reći da mi u desetom mjesecu ističe školarina. U međuvremenu sam položila sve ispite, ali mi je ostao diplomski. Imam temu (građansko), imam literaturu, sve je uredno prijavljeno, samo se trebam uhvatiti pisanja. Moje je pitanje za one koji su eventualno u istoj situaciji ili nisu, ali bi mi mogli pomoći, da li ja sad moram nešto upisivati (npr. apsolventsku godinu), kada i gdje? Naime, jučer sam bila u referadi i teta Zdenka mi je rekla da moram diplomirati do 30.rujna 2010., da sada ne moram ništa uplaćivati, ali da ću možda morati platiti 500 kn ako odobre dekanski rok? Halo? Ništa ju nisam razumjela, ali nisam imala hrabrosti dalje ispitivati pa sad molim pomoć ovdje. Malo me panika da ne propustim nešto upisati ako moram,pa da mi još sad, nakon toliko godina studiranja sve padne u vodu.
Pliz, pomozite tko zna. Hvala
Inače, redoviti studenti kojima ostane samo diplomski rad, upisuju apsolventsku godinu i plaćaju 500 kn.
Pretpostavljam da isti iznos vrijedi i za izvanredne.

Ovo što je teta Zdenka spominjala 30.9.2010. je rok do kojega moraju diplomirati studenti koji su upisali po starom programu. Ako do tada ne diplomiraju, prebaciti će ih na bolonju.

Pontifex

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

A što ako redovnom studentu ostane 1 ili 2 ispita + diplomski koje ne riješi do 30.9.? Znam da se plaća neka cifra kako bi se upisala apsolventska godina - koliko?
Točnije, što me zanima - ukoliko ostane ispit i diplomski, a bude odobren dekanski rok, ne moram platitit tu cifru za upis apsolventske godine 30.9., plaćam tek onda iza dekanskog ako ne uspijem riješiti ispit i diplomirati?

Nicole

A što ako redovnom studentu ostane 1 ili 2 ispita + diplomski koje ne riješi do 30.9.? Znam da se plaća neka cifra kako bi se upisala apsolventska godina - koliko?
1.950,00 kn

Točnije, što me zanima - ukoliko ostane ispit i diplomski, a bude odobren dekanski rok, ne moram platitit tu cifru za upis apsolventske godine 30.9., plaćam tek onda iza dekanskog ako ne uspijem riješiti ispit i diplomirati?
Tako je.

sunce

Nije mi jasno zašto bi izvanredni studen koji je upisao 3. godinu 2007./08., i koja mu po tome traje dvije godine ( znači i 2008./2009.) trebao uplaćivati 500,00 kuna ove godine ako mu je ostao samo diplomski?

Nadam se da se tu radi o nekakvoj greški.

hedviga

U vezi gore postavljenog pitanja od Sunce
da li izvanredni student može 3.godinu studirat 2 godine ili samo jednu?
da li se apsolventska godina plaća 1950kn tek ako u te dvije godine ne daš sve ispite?
Niks help :)

Nicole

U vezi gore postavljenog pitanja od Sunce
da li izvanredni student može 3.godinu studirat 2 godine ili samo jednu?
da li se apsolventska godina plaća 1950kn tek ako u te dvije godine ne daš sve ispite?
Niks help :)
ehh.. ne znam više ništa
mozak bay bay
odoh ja po svoju čoksu :)

irenas

Treću godinu imaš pravo studirat dvije godine,tak ako u te dvije godine ne položiš sve ispite,moraš nadoplatiti 1950 kuna za produženje apsolventskog prava na još godinu dana.

ANCI

Treću godinu imaš pravo studirat dvije godine,tak ako u te dvije godine ne položiš sve ispite,moraš nadoplatiti 1950 kuna za produženje apsolventskog prava na još godinu dana.
Potvrđujem. Ako ni u toj godini ne uspijes dati sve ispite mozes opet produziti pravo polaganja ispita opet na godinu dana a ako ti ostane samo diplomski koji ne uspijes dati do 30.09 onda plačaš samo 500 kn!

balet

vjerojatno bi me netko sada najradije pogodio sa ciglom u glavu...ali trebam odgovor na pitanje - smijemo li pisati diplomski iz izbornih predmeta? puno hvala

Nicole

vjerojatno bi me netko sada najradije pogodio sa ciglom u glavu...ali trebam odgovor na pitanje - smijemo li pisati diplomski iz izbornih predmeta? puno hvala
Ne.
Ali možeš iz predmeta smjera.

doryca

Kad sam se neki dan upisivala, treću godinu, čitavu, prvi put, (redovni sam, bez plaćanja) teta u referadi rekla mi je da ću iduće godine morati platiti 1950 kuna ako ne polozim sve ispite, tj. ako ne diplomiram. Kak je to moguće ako se svaka godina moze studirati dvije godine??? :confused2:

lila_887

Kad sam se neki dan upisivala, treću godinu, čitavu, prvi put, (redovni sam, bez plaćanja) teta u referadi rekla mi je da ću iduće godine morati platiti 1950 kuna ako ne polozim sve ispite, tj. ako ne diplomiram. Kak je to moguće ako se svaka godina moze studirati dvije godine??? :confused2:
IZVANREDNI studenti mogu studirati jednu godinu dvije godine, kolegica je pričala o izvanrednim a ne redovnim studentima ;)

branko

Bok kolege,

tek toliko da podjelim sa vam ovo informaciju u slučaju da je još netko u istoj situaciji kao i ja, položio sam sve ispite i danas sam bio u referadi kod tete u sobi 8 da vidim dali da uplatim onih 500,00 kn za diplomski. međutim ona ljubazna teta mi je rekla da ne brzam jer imam regulirano pravo na faksu do 30.09., a ako odobre dekanski da još imam vremena za diplomirat u tom roku, u slučaju da uspijem riješit obranu. drugim rječima nemamo šta žurit sa uplatom, pa možda nam i ostane koja kuna u džepu...
pozdrav

Perce18

Bok kolege,

tek toliko da podjelim sa vam ovo informaciju u slučaju da je još netko u istoj situaciji kao i ja, položio sam sve ispite i danas sam bio u referadi kod tete u sobi 8 da vidim dali da uplatim onih 500,00 kn za diplomski. međutim ona ljubazna teta mi je rekla da ne brzam jer imam regulirano pravo na faksu do 30.09., a ako odobre dekanski da još imam vremena za diplomirat u tom roku, u slučaju da uspijem riješit obranu. drugim rječima nemamo šta žurit sa uplatom, pa možda nam i ostane koja kuna u džepu...
pozdrav
A jesi ti te ispite položio u jednoj ili dvije godine tj. dali si izvanredni ili redoviti i kad si upisao 3g.
I ja "načula" (iako prošle godine upisala kao izvanredni 3 čistu i platila) da bi trebala opet platit 1950kn radi "reguliranja prava polaganja ispita?!
A danas vidla na stranici pravnog fakulteta da je za njih fakultetsko vijeće donjelo odluku da za izvanredne studente koji su se upisali do 2006/07 na pravni fakultet vrijedi jedna godina kao dvije (glede plaćanja) pa tako i apsolventska, a kaj ne bi za nas (upravno pravo) trebalo biti isto?
Ne bi htjel nekaj fulat pa posle 15.10. da nemam pravo polaganja jer nisma platila i time regulirala i blablabla...

balet

kaj je stvarno istina da ne smiju biti dvije iste teme u dvije godine? da li to ovisi o profesoru ili kome?

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks