Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
a kome da odem u referadu da to provjeri? u sobu 8? i kad mi ona to provjeri, odmah ili za koji dan? a joj, pa ako mi je profesor to dao, sto ako je ta tema vec bila...Pa da...da ne bi prepisivali valjda...
Ne,nego prate u referadi koje su teme bile...A i svaki profesor za sebe prati...valjda...
ja sam bio redovni student, ali to ti nema veze. vanrednima se prizna jedna kao dvije godine, nama ne. ali ja sam ti napiso da je 500.00 kn samo ako si rješila sve ispite , a ako ti je osto i samo jedan ispit opet moraš platit 1950.00knA jesi ti te ispite položio u jednoj ili dvije godine tj. dali si izvanredni ili redoviti i kad si upisao 3g.
I ja "načula" (iako prošle godine upisala kao izvanredni 3 čistu i platila) da bi trebala opet platit 1950kn radi "reguliranja prava polaganja ispita?!
A danas vidla na stranici pravnog fakulteta da je za njih fakultetsko vijeće donjelo odluku da za izvanredne studente koji su se upisali do 2006/07 na pravni fakultet vrijedi jedna godina kao dvije (glede plaćanja) pa tako i apsolventska, a kaj ne bi za nas (upravno pravo) trebalo biti isto?
Ne bi htjel nekaj fulat pa posle 15.10. da nemam pravo polaganja jer nisma platila i time regulirala i blablabla...
Moraš obraniti diplomski u roku od 30 dana od prijave. Izgleda da ćeš se morati požuriti s pisanjem.Sad sam malo čitala prijašnje postove i vidim da ideš prijaviti diplomski već kad si ga napisao. Ja imam temu, i išla sam prijaviti diplomski, ali ga još nisam ni počela pisati. Da li sam se sada zeznula. Da li sam trebala napisati diplomski pa tek onda ići prijaviti. Sad ću fulati rok od 30 dana ?. Ali teta ur eferadi mi nije ništa rekla o tome..
:unsure:ok, imam sad osjecaj da nist ne razumijem...
imam temu ali nemam onaj papir za prijavu diplomskog potpisan od prof.
sad, da li da idem i kod koga (zdenka ili soba 8) da vidi jel mogu tu temu? mislim koja je svrha da mi prof i potpise taj obrazac ako mi gda u referadi kaze da tu temu ne mogu? opet kupujem papir i idem kod prof? ne razumijem...dajte ljudi pomagajte.
aha, znaci ustvari je onda i moguce da postoje 2 iste teme u 2 godine...dakle dok mi se ne potpise prof na prijavnicu za diplomski, da niti ne dolazim gore kod bozice ili kak se vec zove teta sa smedom kosom ?Kako mislis imas temu a nemas potpisano kod profesora. Prvo ides kod profa na konzultacije i ako ti on da ili odobri tvoju temu onda je irelevantno sto kazu tete u referadi. Cak ti prof ne mora ni upisati odmah to na prijavnicu za diplomski vec neka te samo evidentira kod sebe i zapise temu tako da je neda jos nekome. Ako te nisam dobro skuzila sorrY!
Kad ti ostanu tri ispita na trećoj godini.bok!može li mi netko reći sa koliko nepoloženih ispita se može prijaviti diplomski?još sam na drugoj pa me zanima..puno hvala
Tema koju obrađuješ ne smije biti obrađena ove niti prošle akademske godine. Što je najgore, mislim da profesori baš ne vode evidenciju. Kolegica Mimi je pisala u ovom topicu što se njoj dogodilo (prolistaj starije postove).aha, znaci ustvari je onda i moguce da postoje 2 iste teme u 2 godine...
nesmiju biti dvije iste teme u nazad dvije godine, ali neki profači ne vode evidenciju pa daju isti temu, onda ti imaš probleme i može ti se desit da ćeš morat ponovno pisat diplomski. zato ti je moj savjet, otiđi kod profača sa onim žutim papirom na kojem ti je napisana tema i odma odi u referadu da vidiš šta će ti tamo reći. ovo kad prijaviš temu koju si uzela nemaš nikakav rok u kojem ti moraš napisati ili obranit diplomskiaha, znaci ustvari je onda i moguce da postoje 2 iste teme u 2 godine...dakle dok mi se ne potpise prof na prijavnicu za diplomski, da niti ne dolazim gore kod bozice ili kak se vec zove teta sa smedom kosom ?
i ako mi se prof potpise, one ne mogu nista? pa to mi je ok, ja sam shvatila da moram uzeti temu od profesora (zajedno sa prijavnicom) i otici kod njih u referadu i da mi onda one provjeravaju da li mogu tu temu ili ne???zbunjuje me sve...:confused2:
Ma to nema nikakve logike. Ja sam isla prosli tjedan dogovoriti diplomski na katedru građanskog sa hanom i donijela sam prijavnicu ali on mi je rekao da mi nece nista upisivat do samog kraja dok ne budem isla prijavit diplomski. Po tome sta si napisala meni u referadi mogu ponistiti temu a npr. vec sam napisala diplomski i mentor mi je potvrdio da je sve ok! Nema mi to nikakvog smisla. Mislim da o temi odlucuje mentor i ako ti je on odobri referada nema nista sa time! Ako se varam ispravite me!Ovako: kad uzmete temu kod profesora, prije nego počnete skupljati literaturu i pisati, obavezno uzmite taj žuti papir, tj kupite u knjižari i odnesite mentoru na potpis. Zatim idete u referadu, i ostavite papir. Tete iz referade salju papir Marčetićki i ona odlučuje da li se može pisati o temi ili ne. I onda za otprilike tjedan dana nazovete u referadu i teta iz referade veli da li je tema odobrena ili ne.
pa tek sad nista ne kuzim...pobogu. il sam tulava ili se tu pisu kontradiktorne stvari. ako ja dobijem od profesora potpisanu temu, da li mi gđe u referadi mogu reci smijem li ju pisati ili ne? Mislim ovo zbunjuje...totalnoMa to nema nikakve logike. Ja sam isla prosli tjedan dogovoriti diplomski na katedru građanskog sa hanom i donijela sam prijavnicu ali on mi je rekao da mi nece nista upisivat do samog kraja dok ne budem isla prijavit diplomski. Po tome sta si napisala meni u referadi mogu ponistiti temu a npr. vec sam napisala diplomski i mentor mi je potvrdio da je sve ok! Nema mi to nikakvog smisla. Mislim da o temi odlucuje mentor i ako ti je on odobri referada nema nista sa time! Ako se varam ispravite me!
Pa to se i događalo ljudima! Čitaj si malo od prije! Jedna cura je napisala skoro cijeli diplomski i onda joj je bio odbijen. Jer temu odobrava Marčetićka. Menori ti uopce ne prate da li je pisano o određenoj temi u posljednje dvije godine. Kažem ti, samo tako napravi da nebi kasnije imala problema. Znači samo kupis zuti papir, mentor ti potpise i odneses u referadu. I onda nazoves da li ti je odobrena.Ma to nema nikakve logike. Ja sam isla prosli tjedan dogovoriti diplomski na katedru građanskog sa hanom i donijela sam prijavnicu ali on mi je rekao da mi nece nista upisivat do samog kraja dok ne budem isla prijavit diplomski. Po tome sta si napisala meni u referadi mogu ponistiti temu a npr. vec sam napisala diplomski i mentor mi je potvrdio da je sve ok! Nema mi to nikakvog smisla. Mislim da o temi odlucuje mentor i ako ti je on odobri referada nema nista sa time! Ako se varam ispravite me!
E pa to je uzas! Ja sam Hana molila da mi se potpise a on je rakao da nema zurbe. No u jedno sam sigurna a to je da temu nema nitko kao ja jer sam je sama smislila. ja cu lijepo Hanu poslati koncept i pitati ga dali moram zvati u referadu da mi odobre temu a ujedno cu i zvati referadu i pitati isto pa cu vidjeti sta kazu i javiti svoja iskustva. Stvarno nisam imala pojma o ovome ali zasto bi bilo jednostavno kada moze biti i komplicirano zar ne!Pa to se i događalo ljudima! Čitaj si malo od prije! Jedna cura je napisala skoro cijeli diplomski i onda joj je bio odbijen. Jer temu odobrava Marčetićka. Menori ti uopce ne prate da li je pisano o određenoj temi u posljednje dvije godine. Kažem ti, samo tako napravi da nebi kasnije imala problema. Znači samo kupis zuti papir, mentor ti potpise i odneses u referadu. I onda nazoves da li ti je odobrena.
Mentori često vode nepotpunu evidenciju o diplomskim radovima...prof. Marčetić je ta koja ODLUČUJE dal se može ili ne pisati određena tema, 100% sigurno!!!Ma to nema nikakve logike. Ja sam isla prosli tjedan dogovoriti diplomski na katedru građanskog sa hanom i donijela sam prijavnicu ali on mi je rekao da mi nece nista upisivat do samog kraja dok ne budem isla prijavit diplomski. Po tome sta si napisala meni u referadi mogu ponistiti temu a npr. vec sam napisala diplomski i mentor mi je potvrdio da je sve ok! Nema mi to nikakvog smisla. Mislim da o temi odlucuje mentor i ako ti je on odobri referada nema nista sa time! Ako se varam ispravite me!
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.